De ce pacienta de la Spitalul de Psihiatrie avea o brichetă asupra ei. Primarul Craiovei: Vom declanșa o anchetă

Spitalul de Psihiatrie Craiova  FOTO: Facebook Lia Olguța Vasilescu
Autoritățile din Craiova au declarat luni seara, 8 martie, că vor demara o anchetă ca să afle de ce o pacientă, cea care a dat foc saltelei de la care a pornit incendiul, de la Spitalul de Psihiatrie avea o brichetă asupra ei.

Edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu a notat pe rețele sociale luni seara, 8 martie, că Spitalul de Psihiatrie din Craiova este reabilitată recent, la zi cu verificarea instalațiilor electrice și că va solicita o anchetă pentru a se afla de ce pacienta de la care a pornit incendiul avea o brichetă asupra ei.

”Clinica de Psihiatrie de la Parcul Romanescu este recent reabilitată, instalațiile electrice sunt verificate lunar in toate spitalele din subordinea municipalității, iar la această unitate sanitară, in toate saloanele și pe holuri, sunt montate camere de luat vederi. Astăzi a avut loc un incident, la parterul clădirii, după ce o pacientă a dat foc unei saltele. Nu există victime intoxicate cu fum sau având arsuri. In schimb, trei medici au sărit de la etajul 1, speriați din cauza fumului. Vom declanșa o anchetă ca să verificăm de ce pacienta avea o brichetă asupra ei și de ce medicii de gardă nu s-au asigurat că pacienții sunt evacuați pentru a fi preîntâmpinat orice pericol”, scrie primarul Craiovei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel