De ce e bine să nu ținem oglinzi în dormitor. Explicație Feng Shui

Problemele de somn sunt legate de apariția ulterioară a bolii Alzheimer
EXCLUSIV
Astrologul și specialistul Feng Shui Nicoleta Ghiriș recomandă oamenilor să nu își pună oglinzi în dormitor.

Invitată la Interviurile Dc News și Spectacola, astrologul și specialistul Feng Shui Nicoleta Ghiriș a vorbit despre prezența oglinzilor într-o casă și cum ar fi bine ele să fie poziționate.

”Oglinzile în dormitor. Sunt periculoase. Acolo unde oglinda te taie, ca și corp, acolo puteai să ai probleme de sănătate. Sunt foarte foarte periculoase și ar trebui acoperite. și există o soluție cu care o poți da și devine opacă. În rest, în casă pot să existe oglinzi. Nu este recomandat ca o oglindă să oglindească o altă oglindă. E o formă de magie neagră și e extrem de periculoasă. Și la noi, în popor, se acoperă oglinzile când e un eveniment nefericit în casă”, explică specialistul Nicoleta Ghiriș.

Potrivit acesteia, potrivit principiilor Feng Shui nu se recomandă prezența plantelor în dormitor.

Aceasta consideră că nu ar trebui să avem foarte multe oglinzi în casă. Iar în ceea ce o privește pe cea din baie, Nicoleta Ghiriș povestește: 

”Nu vă sfătuiesc să aveți foarte multe oglinzi în casă. Oglinzile nu ar trebui să oglindească - am întâlnit la cineva - ușa de la baie. Finanțele voastre vor avea de suferit. Și veți avea mai multe pierderi decât câștiguri. Să deschizi ușa de la baie și să vezi oglinda. Nu e bine. Și să ai și ușa deschisă. Și mai rău. (...) Dacă s-a spart un obiect, chinezii îl reconstruiesc, îl rearanjează și au o patină a vremii și încep să-l prețuiască mult mai mult”.

Oglinda spartă

Numerologul Mihai Voropchievici spune că ”în fiecare superstiție e un sâmbure de adevăr”. ”Superstiţiile sunt nişte lucruri verificate de altele, preluate de sceptici şi difuzate pentru toată lumea. Dar sunt lucruri verificate. În fiecare superstiţie există un sâmbure de adevăr şi nu putem să îl contestăm. Cine vrea să îl conteste, e treaba lui, dar trebuie să vină cu argumente.Când o oglindă s-a spart în multe cioburi, alea sunt mărunţişuri iminente, necazuri mărunte ale vieţii şi le poţi rezolva”, afirmă Mihai Voropchievici, potrivit Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel