Darurile lui Venus în Săgetător pentru fiecare zodie

Timp, vârsta, planete   Foto: pixabay.com
Horoscop. Lui Venus îi place energia Săgetătorului. 

Venus va tranzita semnul Săgetătorului începând cu 7 octombrie și până pe 6 noiembrie. După câteva săptămâni în care a parcurs tenebrele Scorpionului, iată că vine vremea în care Venus să zboare. În astrologie, Venus ține de feminitate, iubire, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este unul filosof, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Vom iubi optimismul. De asta și avem nevoie în această perioadă tulbure. Să credem cu tărie că totul va fi bine. Fără a avea neapărat dovezi. Pur și simplu să privim cu încredere viitorul apropiat.

Venus va face aspecte cu Saturn și Jupiter, deci vom găsi, cu siguranță, oamenii și evenimentele care să ne susțină speranța vie.

Să profităm de acest tranzit pentru că din 6 noiembrie, Venus va poposi în semnul rece al Capricornului de unde va și retrograda la finalul anului. 

Berbec

Venus va tranzita casa a 9-a. Tu vei fi printre cei mai optimiști. Iubirea pentru studiu, știință și călătorii te va purta departe, fie la propriu, fie la figurat. Îi vei ajuta pe cei din jur să vadă lucrurile cât mai obiectiv. Venus va încuraja relațiile la distanță.

Taur

Venus va tranzita casa a 8-a, una foarte importantă pentru tine. Pentru că vorbește despre resurse, doar că de această dată despre cele pe care le împarți cu un partener. De asemenea, acest tranzit al lui Venus va încinge atmosfera în dormitor sau te va ajuta să rezolvi unele probleme din intimitate.

Gemeni

Venus va tranzita casa a 7-a, a relațiilor. Partenerul te va trata cu mai multă atenție și afecțiune. Și tu vei face la fel. O perioadă foarte bună pentru negocieri, medieri și noi parteneriate. Cei singuri vor fi mai dispuși să intre într-o relație, mai ales dacă au întâlnit o persoană romantică.

Citește contonuarea pe Astrosens și află ce aduce Venus în Săgetător pentru fiecare zodie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel