Daniela Gyorfi, momente de groază, după ce i s-a spart implantul mamar. Artista trebuie să-și schimbe urgent silicoanele: „S-a fisurat, se vede că a ieșit”

daniela gyorfi
Daniela Gyorfi trece prin momente grele, după ce i s-a spart implantul mamar la unul dintre sâni. Vedeta își va schimba silicoanele pentru a treia oară.

Daniela Gyorfi trece printr-o perioadă delicată. Recent, artista a declarat că a avut parte de un șoc, după ce unul dintre implanturi s-a fisurat. Potrivit spuselor sale, durerile sunt extrem de mari, motiv pentru care va trebui să se opereze cât mai urgent.

„Nu știu, cred că n-am fost cuminte. Mi-a explodat... nu mi-a explodat. Mi s-a fisurat probabil. Clar trebuie să mi le schimb cât de repede pot. Partea dreaptă se vede. Mă doare și se vede că a ieșit, nu știu, s-a întâmplat ceva și mi-a crăpat pur și simplu proteza. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am stat și m-am gândit că totuși ultima dată am dat 4.500 de euro pe el și din 2000 am început să-mi fac.

Dacă-mi spunea că din 10 în 10 ani trebuie să mi le schimb, atunci mă mai gândeam. Dacă nu mi-a spus, m-am bucurat. Ultima dată același lucru mi-a zis: „nu o să mai ai probleme, o să fii foarte mulțumită”, a spus Daniela Gyorfi.

Artista a povestit și cum și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu unul dintre sâni. Citește toate detaliile pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel