Daniela Gyorfi, momente de groază, după ce i s-a spart implantul mamar. Artista trebuie să-și schimbe urgent silicoanele: „S-a fisurat, se vede că a ieșit”
14 mai, 00:07

daniela gyorfi
Daniela Gyorfi trece prin momente grele, după ce i s-a spart implantul mamar la unul dintre sâni. Vedeta își va schimba silicoanele pentru a treia oară.

Daniela Gyorfi trece printr-o perioadă delicată. Recent, artista a declarat că a avut parte de un șoc, după ce unul dintre implanturi s-a fisurat. Potrivit spuselor sale, durerile sunt extrem de mari, motiv pentru care va trebui să se opereze cât mai urgent.

„Nu știu, cred că n-am fost cuminte. Mi-a explodat... nu mi-a explodat. Mi s-a fisurat probabil. Clar trebuie să mi le schimb cât de repede pot. Partea dreaptă se vede. Mă doare și se vede că a ieșit, nu știu, s-a întâmplat ceva și mi-a crăpat pur și simplu proteza. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am stat și m-am gândit că totuși ultima dată am dat 4.500 de euro pe el și din 2000 am început să-mi fac.

Dacă-mi spunea că din 10 în 10 ani trebuie să mi le schimb, atunci mă mai gândeam. Dacă nu mi-a spus, m-am bucurat. Ultima dată același lucru mi-a zis: „nu o să mai ai probleme, o să fii foarte mulțumită”, a spus Daniela Gyorfi.

Artista a povestit și cum și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu unul dintre sâni. Citește toate detaliile pe Spectacola.ro

G Ad:

Ştiri Recomandate

Când să-ți dea de gândit o durere puternică de cap
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri