Daniela Gyorfi, despre lupta cu depresiile. Cum a afectat-o pandemia: „Eu pot să spun și fără să-mi fie rușine”

daniela gyorfi
Daniela Gyorfi a vorbit deschis despre faptul că se confruntă cu o depresie. Artista dezvăluie că pandemia i-a acutizat stările de tristețe.

Pandemia de coronavirus a afectat populația din foarte multe de vedere. Pe lângă cei care s-au luptat cu boala sau au o persoană apropiată care a fost infectată, mulți s-au lovit de probleme financiare și chiar depresie.

Depresia este o afecțiune extrem de serioasă, care, netratată, duce la complicații grave. Pe lângă scăderea calității vieții, pacienții cu depresie se pot confrunta cu gânduri negre și pot ajunge chiar la gesturi radicale, precum suicidul. 

Daniela Gyorfi a decis să vorbească deschis despre cum a afectat-o perioada pandemiei și despre luptele ei cu depresia. „Eu pot să spun și fără să-mi fie rușine că am fost în depresie, mai sunt în depresie. Mai am momente de astea... Oamenii sunt mai răi, s-au înrăit. (...) Sunt un om care de 30 de ani fac același lucru. N-am mai făcut foarte multe melodii față de colegii mei. Eu nu am găsit rostul, iar eu nu eram așa înainte, până când m-a luat George „domnule, stai așa puțin, păi ce facem aici?”. Important e că una peste alta e bine acum că am intrat oarecum într-o normalitate”, a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.

Mai mult, artista spune că rămâne optimistă și că nu se sperie de problemele financiare, ea fiind o fire descurcăreață. Cântăreața a povestit că în trecut, făcea curățenie în casele doctorilor, pentru a-și putea trata mama. 

„Am avut de suferit în pandemie și material, că nu se mai recuperează ce am pierdut, și ca meserie. Pot să fac și altceva, că eu am fost foarte săracă, făceam curățenie la doctori și asistente în casă ca s-o primească pe mama la spital, dar menirea mea e să fiu artistă și chestia asta cu online-ul pentru mine nu e ceva...”, a adăugat ea.

Citește continuarea pe Spectacola și află despre drama care i-a marcat copilăria Danielei Gyorfi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel