Dan Capatos, diagnostic DUR. Ce probleme GRAVE are: Șansele să MOR de așa ceva sunt MARI. Ori rămâi paralizat, ori MORI

dan capatos diagnostic probleme de sanatate Foto: Youtube Acasa la Maruta
Dan Capatos a vorbit despre problemele sale de sănătate de care nu poate scăpa. 

Realizatorul TV, Dan Capatos, a dezvăluit, recent, cu ce problemele de sănătate se confruntă.  Vedeta are probleme grave de la vârsta de 24 de ani și, după cum spune el, a învățat să trăiască cu asta.

“Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Puseul l-am făcut în avion, la aterizare. Plecam într-un weekend la niște fini de-ai mei pe care îi am în Italia și, la aterizare, i-am zis Monicăi: “Băi, îmi e rău”. Eu știu când mi se face rău pentru că nu mai văd bine, îmi clipocește așa, ca și cum m-aș fi uitat în soare și încep să văd verde, albastru.”, a declarat Capatos în cadrul podcast-ului “Acasă la Măruță”.

“De la 24 de ani sunt hipertensiv”

Prezentatorul TV are aceste probleme de sănătate din tinerețe și, potrivit acestuia, nu va scăpa de ele niciodată.

“Eu de la 24 de ani sunt hipertensiv. Am mai avut puseuri de genul acesta și niciodată nu vin în momentul în care ai vreo enervare, stres. Ele vin pe fond de relaxare. Majoritatea puseurilor le-am făcut în weekend, spre exemplu. Zici că ești ok și atunci te bușește” , a mai adăugat Capatos.

“Nu simțeam că am telefonul în mână”

“Pe drum mă uitam pe geam, parcă-mi mai revenisem și eram cu telefonul în mâna. Nu simțeam că am telefonul în mână. Și când mă uit, aveam telefonul în mână. M-am întors la Monica și zic: “Băi, mi-e rău” și-am început să vorbesc așa, cu gura într-o parte“, a declarat Dan Capatos.

Invitat la podcastul "Acasă la Măruță", Capatos a dezvăluit faptul că această problemă este una din familie, iar el doar a moștenit-o. Nu are cum să scape de ea, ci doar trebuie să învețe să trăiască sub tratament.

“Din fericire, istoricul meu de hipertensiv m-a ajutat. Vasele mele sunt pregătite. Unui om normal, care a avut acest puseu îi plesnea vasul de sânge. Ori rămâneai paralizat, ori mureai. Dar eu fiind hipertensiv de la 24 de ani, e ca o instalație care suportă presiunea. Bunica mea a murit de accident vascular, mama după 28 de ani a făcut și ea accident vascular și a avut o semi pareză. Atunci m-am gândit că mi se poate întâmpla asta. E clar că șansele să mor de așa ceva sunt mai mari decât moartea. Și de aia ajung să iau și 7 pastile pe zi“, a mai spus vedeta, potrivit Spectacola.ro

Vezi și: De ce este periculoasă coaja de pâine? Nu te-ai fi gândit niciodată că are potenţial cancerigen

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel