Cristina Cioran, marturisiri cutremurătoare despre sarcină: "Au fost momente groaznice"
24 sep 2021, 09:10

Cristina Cioran   Foto: Instagram
Cristina Cioran este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru prima dată. Cu toate astea, vedeta a trecut prin momente îngrozitoare când a adus-o pe lume pe micuța Ema.

Cristina Cioran radiază de fericire de când a apărut micuța Ema în viața ei. Vedeta era programată să nască în luna noiembrie, dar din cauza unei toxiinfecții alimentare, aceasta a născut prematur. Cristina Cioran a povestit că a sunat imediat la 112 după ce a văzut că lucrurile se înrăutățesc.

”Eu am crezut că sunt simptome de enterocolită. M-am dus la baie, am pus mâna și bebelușul era acolo. Nu se rupsese membrana. Și am sunat-o pe doctoriță. M-a pus să sun la salvare. Am sunat, am așteptat salvarea afară, pentru că ar fi trebuit să urce. Am așteptat jos, m-a luat salvarea, pentru că nu mă puteau lega în chingile alea, un domn mă ținea de cap și altul de corp.

Și eu mă țineam cu mâinile de niște bare de metal. Am ajuns la spital și vedeam doar niște fețe șocate de cum treceam eu urlând, plină de sânge. M-au controlat și am auzit că e dilatație completă, haideți în sala de nașteri”, a dezvăluit Cristina Cioran în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”.

Citește continuarea pe Spectacola și află prin ce coșmar a trecut, apoi, artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Gura leului, efecte asupra sănătății. Cum te ajută

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?