COVID-19: 3 tineri, decedați în urma infecției. Doi erau vaccinați, dar aveau comorbidități

Deces
Trei tineri au pierdut lupta cu virusul, în ultimele 24 de ore. O tânără de 19 ani, una de 23 și un tânăr de 29. Doi erau vaccinați, dar aveau coborbidități.

Trei tineri, de 19, 23 și 29 de ani, au fost răpuși de maladia COVID-19 în ultimele 24 de ore. Doi dintre ei erau vaccinați, dar  aveau comorbidități. Al treilea, fără alte afecțiuni, nu era vaccinat.

„Decesul de la grupa de varsta 10-19 ani este al unui pacient din București, în vârstă de 19 ani, de sex feminin, care prezenta comorbidități, vaccinat cu schema incompletă.

Decesele de la grupa de varsta 20-29 ani:

Un pacient de sex feminin, din județul Ilfov, în vârstă de 23 ani, fără comorbidități, nevaccinat.

Un pacient de sex masculin, din județul Giurgiu, în vârstă de 29 ani, care prezenta comorbiditati, vaccinat”, transmite GCS.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 10 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 6.291 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 405 decese dintre care 8 anterioare. 

Din totalul de 405 pacienți decedați din ultele 24 de ore (cu tot cu cele opt decese înregistrate anterior), 357 erau nevaccinați și 48 vaccinați. Cei 48 de pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între grupele de vârstă 10-19 ani și peste 80 de ani. 47 dintre pacienții decedați vaccinați prezentau comorbidități, iar pentru 1 pacient nu au fost raportate comorbidități.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ce este și când este indicată vertebroplastia?
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel