Corina Dănilă, probleme de sănătate. Prezentatoarea TV suferă de o boală auto-imună: ”Încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot”

Corina Dănilă suferă de o boală autoimună
Corina Dănilă se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatoarea Tv a dezvăluit cu ce boală a fost diagnosticată.

Corina Dănilă este una dintre cele mai apreciate actrițe și prezentatoare TV din România. La aproape 50 de ani, aceasta este o prezență remarcabilă și arată impecabil. Deși a încercat să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, acum vedeta a făcut dezvăluiri neștiute despre starea ei de sănătate.

Într-un interviu, Corina Dănilă a vorbit despre viața sa de familie. În această vară, actrița a descoperit câteva locuri superbe din  România:

„Am avut evadări de câte două sau trei zile la noi, în România, ceea ce m-a făcut să (re)descopăr locuri frumoase şi oameni primitori, chiar dacă parcurgem încă o perioadă grea. Noi deja am încheiat filmările la noul sezon al emisiunii „Gala umorului” de pe TVR 2. Telespectatorii vor urmări din luna octombrie un sezon nou-nouţ, cel cu numărul şaisprezece”, a spus vedeta.

Prezentatoarea TV și-a deschis sufletul și a vorbit și despre problemele de sănătate cu care se confruntă. 

Citește continuarea pe Spectacola și află cum face față bolii autoimune cu care a fost diagnsticată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel