Cinci adulți și un copil, la spital în urma unui incendiu. Alte opt persoane au primit îngijiri medicale
08 ian, 23:47
Cinci adulți și un copil au ajuns la spital în urma unui incendiu izbucnit la un bloc din Galați, Alte opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au suferit intoxicații și atacuri de panică.
Tratament spital

Cinci adulți și un copil au fost transportați la spital după ce au suferit intoxicații cu fum și atacuri de panică, în urma unui incendiu ce a izbucnit în blocul în care locuiau. Alte opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, în urma incendiului, 20 de persoane au fost evacuate din imobil, după cum arată Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi.

Potrivit sursei citate, incendiul a izbucnit într-un apartament aflat la etajul doi al blocului din Galați. La faţa locului au acţionat două autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară de salvări la înălţime şi un echipaj tip C de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, potrivit agerpres.ro

„Au fost evacuate 20 de persoane, opt au primit îngrijiri medicale pentru intoxicaţii cu fum şi atac de panică. Cinci adulţi şi un copil au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare. Cauza probabilă a incendiului - un scurtcircuit la instalaţia bradului”, precizează ISU Galaţi.


Ştiri Recomandate

Posibil nou organ, descoperit în spatele nasului! Ce rol are și cum de nu a fost văzut până acum
Știrile zilei - 22 octombrie: cele mai importante știri din sănătate
Focar de COVID-19 la un club sportiv: opt persoane infectate
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri