Ce aduce februarie pentru zodii. Astrologul Daniela Simulescu: a doua lună a anului este mai liniștită

Calendar 2022. Foto: Towfiqu barbhuiya, de la Pexels
Astrologul Dc News Daniela Simulescu spune că a doua luna a anului, februarie, va fi una liniștită.

”Luna februarie este una statică. Tranzitele și aspectele importante sunt menite să ne așeze, să ne provoace fundația sau să ne ajute să construim. Bineînțeles cu foarte multă răbdare. Iar asta poate crea frustrare și agitație”, afirmă astrologul Daniela Simulescu.

Iată câteva dintre evenimentele astrale din februarie:

”Pe 1 februarie avem Luna Nouă în Vărsător. De această dată în conjuncție cu Saturn șî în careu cu Uranus. Este o zi în care ne putem pune intenții legate de viitorul nostru. Atenție! Mai ales cel social/profesional. Nu neapărat personal. Vărsătorul vorbește și despre un oarecare grad de independență în plus. Poate vom dori mai multă libertate de la serviciu, poate vom cere mai multă flexibilitate sau poate ne vom implica în proiecte de responsabilitate socială.

Venus va rămâne pe toată durata lunii în semnul Capricornului. Și de data aceasta în mers direct. Vom putea să ne dăm seama dacă relațiile construite în ultimele luni sunt de bun augur sau nu. Marte va tranzita același semn al Capricornului. Vom căuta doar acele situații sigure, ne vom exersa partea conservatoare, vom fi mai pragmatici și oportuniști. Și pe alocuri, și mai sobri.

Pe 4 februarie, Mercur își încheie prima retrogradare a anului 2022, în semnul Capricornului. Chiar și așa, mare atenție pentru că va provoca efecte în continuare până pe 6 martie. Mai ales începând cu data de 14 februarie când va reveni în semnul Vărsătorului.

Pe 18 februarie, Soarele intră în semnul Peștilor. Vom păși, din punct de vedere astrologic, în ultima lună de hibernare. Iar cum Soarele va fi susținut de triada Venus/Marte/Pluto din Capricorn, veți observa că oamenii vor fi mai retrași, mai dornici să stea acasă”, potrivit Astrosens.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel