Cauzele care au dus la moartea artistului Victor Socaciu: complicațiile post-COVID și o infecție nosocomială

FOTO Facebook
Complicațiile post Covid și o infecție nosocomială se pare că au dus la moartea artistului Victor Socaciu.

O infecție nosocomială, complicație post Covid, se pare că ar fi dus la moartea lui Victor Socaciu, cel puțin asta susține soția și fiica artistului. Acesta se internase pentru un drenaj la plămâni, post Covid.

"Post-COVID, acumula lichid la plămâni, și am fost pentru trei zile să facă un drenaj. Aceasta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo au apărut complicațiile", a precizat soția artistului.

"A avut multe momente în care și-a revenit. Spunea că vrea să ajungem la Bistrița pe 3 decembrie. Le spunea doctorilor că vrea să îl facă repede bine. Ar fi vrut să ajungă acolo. Voia să ajungă și pe 16 decembrie aici în București", a mai relatat aceasta, potrivit Antena 3.

De asemenea, fiica artistului, Ana-Maria, a arătat că nu poate învinovăți spitalul sau medicii pentru moartea tatălui ei și că toată lumea este conștientă că în spitalele românești există bacterii nosocomiale. Se pare că celebrul cântăreț ar fi murit în urma unei infecții cu o astfel de bacterie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel