Ai auzit de "grounding"? Noua tehnică...
Singapore a dat undă verde vânzării de carne de pui crescută în laborator de către start-up-ul american Eat Just, firma susţinând că este prima aprobare a unui organism de reglementare pentru ceea ce ei numesc „carne curată” care nu provine de la animale sacrificate.
Cererea pentru alternative la carnea obişnuită este în creştere pe fondul preocupărilor legate de starea de sănătate, bunăstarea animalelor şi mediul înconjurător. Mai multe produse care înlocuiesc carnea și care sunt bazate pe proteine din plante, promovate de firmele Beyond Meat Inc, Impossible Foods și Quorn, se află deja pe rafturile supermarketurilor şi în meniurile restaurantelor.
Vezi sub ce formă este pusă la vânzare și ce preț va avea, pe DC NEWS
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Ai auzit de "grounding"? Noua tehnică...
Vești revoluționare pentru pacienții...
Probiotice, prebiotice și sănătatea...
A început cu un simplu obicei...
Dispozitivul care poate depista...
La Buzău, se caută specialişti pentru...
Ne credem mai protejați ca niciodată,...
Ce se întâmplă în creier dacă te trezești devreme. Un neurolog...