Care este diferența între diabetul de...
Singapore a dat undă verde vânzării de carne de pui crescută în laborator de către start-up-ul american Eat Just, firma susţinând că este prima aprobare a unui organism de reglementare pentru ceea ce ei numesc „carne curată” care nu provine de la animale sacrificate.
Cererea pentru alternative la carnea obişnuită este în creştere pe fondul preocupărilor legate de starea de sănătate, bunăstarea animalelor şi mediul înconjurător. Mai multe produse care înlocuiesc carnea și care sunt bazate pe proteine din plante, promovate de firmele Beyond Meat Inc, Impossible Foods și Quorn, se află deja pe rafturile supermarketurilor şi în meniurile restaurantelor.
Vezi sub ce formă este pusă la vânzare și ce preț va avea, pe DC NEWS
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Care este diferența între diabetul de...
Cum te poate ajuta un somn de numai...
Portocalele roșii sunt foarte...
Hipotermia de apartament se poate instala rapid. Dr. Tudor...
Școala pe care a pierdut-o România. "Nu i-a păsat nimănui. Din...
Ce se întâmplă când animalul de...