Când mori, potrivit astrogramei tale. Care e, de fapt, adevărul

Daniela Simulescu, astrolog la Astrosens.ro
Daniela Simulescu a vorbit despre imaginea astrologului în România.

„Dacă până acum imaginea astrologului în România a fost distorsionată, stricată, poate mulți au considerat că știu tot ce se întâmplă în lumea asta... nu e adevărat. Nu am vrut niciodată să studiez acea ramură a astrologiei care află când mori. (...) Un astrolog nu ar trebui să facă asta! (...) Un astrolog nu are voie să vă spună să vă despărțiți, când muriți. În codul deontologic al astrologului, nu avem voie să spunem”, a continuat Daniela Simulescu.

„Astrologia nu e ca în povești”, a mai spus Daniela Simulescu.

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale momentului

BERBEC

Astăzi, vei avea senzaţia că nu eşti lăsat să faci ce îţi doreşti sau nu eşti lăsat să construieşti ce ai gândit. Vocea ta interioară, astăzi, este împotriva ta. Dacă încerci să vezi altfel lucrurile, poate inovezi ceva în modul tău de a gândi.

TAUR

De astăzi, este cazul să cam treci şi tu la muncă. Lenea este în continuare acolo. Gândeşte-te puţin la ce ai putea să faci pentru a câştiga mai mulţi bani. Încearcă să fii proactiv. 

GEMENI

Stai la pândă! Acum, la serviciu trebuie să fii ochi şi urechi, trebuie să fii foarte corect şi să îţi recunoşti greşelile. Nu trebuie să te lauzi! Cu cât eşti mai onest zilele acestea, cu atât vei avea mai multe şanse. Ce se întâmplă acum, ar putea să rămână în mintea şefilor tăi.

RAC

Vezi cum te raportezi la şefi, dacă nu cumva le dai postura de părinte. Astăzi, ai putea să nu te simţi apreciat, acceptat şi să simţi că trebuie să demonstrezi permanent. 

 

Citește continuarea pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel