Când este recomandată operația de reducție mamară?

cand este recomandata foto:denverliposuction.com
Ai putea spune că operația de micșorare a sânilor este un lucru pe care femeile nu și-l doresc. Majoritatea visează la sâni mari, nicidecum la o intervenție care să le micșoreze sânii.

Ai putea spune că operația de micșorare a sânilor este un lucru pe care femeile nu și-l doresc. Majoritatea visează la sâni mari, nicidecum la o intervenție care să le micșoreze sânii.

Totuși, ar trebui să știi că mărimea exagerată a sânilor poate fi, în unele cazuri, mai mult o povară, decât o binecuvântare.

Când este în regulă să optezi pentru acest tip de intervenție?

Sânii mari pot veni la pachet cu deformări ale coloanei vertebrale, dureri de spate, gât, umeri, ceafă, iritații pe sub sâni și chiar îngreunarea efectuării unor exerciții fizice sau activități de rutină.

Uneori, sânii de dimensiuni mai mari pot afecta rezultatele unor sportive de performanță, caz în care intervenția de reducție mamară este cea mai indicată.

Să nu neglijăm, însă, și aspectul estetic sau factorii psihologici care sunt la fel de importanți

Dacă sânii mari te fac să te simți inconfortabil în propria piele, se glumește mai mereu pe seama mărimii sânilor tăi sau îți este dificil să-ți găsești hainele potrivite, atunci ai putea lua în calcul și această variantă.

Ce presupune mamoplastia de reducție?

Înainte ca operația să aibă loc, se va efectua o consultație în cadrul căreia medicul specialist te va examina atent. Îi poți adresa toate întrebările pe care le ai și, împreună cu acesta, poți decide ce e de făcut pe mai departe.

Vei primi toate indicațiile de care ai nevoie, astfel încât intervenția chirurgicală să se desfășoare în siguranță.

Operația de micșorare a sânilor se efectuează sub anestezie generală și de obicei, durează până la 3 ore, în funcție de fiecare caz în parte.

Va fi probabil nevoie să rămâi în spital pentru 1 sau 2 nopți, pentru supraveghere.

La ce să te aștepți după terminarea intervenției de reducție mamară?

- Sânii vor fi bandajați

- Vei primi indicații despre cum să-ți îngrijești cicatricile

- Vei primi medicamente pentru reducerea durerilor și vei purta un sutien de susținere care să te ajute în perioada de recuperare

- Este indicat să eviți exercițiile fizice intense sau ridicarea de greutăți pentru o perioadă de câteva săptămâni

Care sunt beneficiile efectuării unei astfel de intervenții?

În urma operației, vei căpăta o libertate mai mare de mișcare și vei putea face tot ceea ce înainte părea complicat sau dificil de realizat.

Din punct de vedere estetic, majoritatea femeilor sunt mulțumite de decizia luată și spun că se bucură de mai multă lejeritate în mișcare, se simt mai încrezătoare, pot purta haine mai mulate sau decoltate fără să se simtă inconfortabil.

Vei sesiza imediat că va fi mai puțină presiune pe coloană, umeri, gât și ceafă și se va vedea acest lucru în starea de sănătate.

Iar, la final, un sfat pentru tine…

Micșorarea sânilor poate fi o experiență pozitivă de care să te bucuri pe deplin, dacă ții cont de un lucru foarte important: alegerea specialistului.

Fă această alegere cu discernământ, ca să nu regreți mai apoi.

Alege o echipă de profesioniști în care poți avea încredere, precum este echipa Dr. Mujdaba. Specialiștii de aici folosesc cele mai inovatoare tehnici și proceduri disponibile în chirurgia estetică.

Vei fi tratată cu pasiune și profesionalism, iar la final vei arăta demențial când vei îmbrăca rochia ta preferată!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel