Cancere digestive, diagnostic, tratament și noutăți. Adina Croitoru, la Academia de Sănătate

Cancere digestive - Foto: DC MEDICAL
EXCLUSIV
Cancere digestive, de la prevenție, diagnostic și tratament. Adina Croitoru, la Academia de Sănătate.

Luni, 15 august, la Academia de Sănătate, vom discuta cu prof. dr. Adina Croitoru, medic primar oncologie medicală, de la Institutul Clinic Fundeni și Universitatea Titu Maiorescu, despre cancerele digestive, de la diagnostic la tratament.

"Vom vorbi despre cancerele digestive, în lumina ultimelor noutăți prezentate la congresul american de oncologie. În plus, din punctul meu de vedere, domeniul cancerelor digestive este unul din acele domenii în care abordul multidisciplinar e la el acasă, e în afara oncologului care e cel care coordonează tratamentul acestor pacienți.

La tratament participă și chirurgul și aici există o mare experiență în Spitalul Fundeni. Participă și radioterapeutul, deci e ceea ce numim astăzi abordul multidisciplinar. De aici în colo i-aș da cuvântul doamnei prof. Adina Croitoru și în cursul dialogului o să încerc să-mi asum eu partea chirurgicală, importantă în aceste cancere digestive", a spus prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate de la DC Medical.

Emisiunea va fi difuzată luni, 15 august, de la ora 11:00, pe Youtube DC Medical și pe paginile de Facebook DC Medical și DC News.

Vezi emisiunea AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel