Bugetul pe 2021, campania de vaccinare, redeschiderea școlilor și scaunele de prefecți, discutate de Iohannis cu liderii coaliției la Vila Lac

Bani
Bugetul pe anul 2021, care include și finanțarea campaniei de vaccinare anti-COVID-19 și redeschiderea școlilor, dar și împărțirea funcțiilor rămase „nealocate” ar fi fost discutat, miercuri, de președintele Klaus Iohannis cu liderii coaliției de guvernare.

„A fost o discuție după instalarea Guvernului, să facem o evaluare a modului în care funcționează coaliția, a planurilor mai puțin așa pe termen lung, bugetul, pandemia, campania de vaccinare, deschiderea școlilor, susținerea creșterii economice”, au precizat surse ale Agerpres.

Sursele menționate au precizat că vor exista consultări periodice ale liderilor coaliției cu președintele Klaus Iohannis.

De asemenea, sursele citate au arătat că discuțiile care au avut loc miercuri la Vila Lac nu au vizat funcțiile care mai rămân de împărțit între formațiunile politice din coaliția de guvernare.

„L-am informat pe domnul președinte că am terminat negocierile pe palierul doi și trei al funcțiilor de demnitate publică, cele mai jos de miniștri, și că mai avem de rezolvat problema prefecților”, au susținut sursele politice.

La întâlnirea de la Vila Lac ar fi participat premierul Florin Cîțu, președintele PNL, Ludovic Orban, copreședinții USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, președintele UDMR, Kelemen Hunor, liderul grupului minorităților naționale din Parlament, Varujan Pambuccian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel