Avertismentele pe care ni le transmite corpul. Lidia Fecioru: fiecare boală are o cauză spirituală

Lidia Fecioru. Foto: Print screen Antena 3
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că organismul nostru ne avertizează atunci când ceva nu este în regulă.

Vise neplăcute și fără sens, nevoia de singurătate și sentimentul de frică sunt doar câteva dintre avertismentele pe care ni le transmite corpul. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre aceste avertismente în cadrul unei emisiuni la Antena 3.Pe lângă stres, acel sentiment că totul e fără speranță și visele incoerente, Lidia Fecioru a amintit despre avertismentele pe care ni le transmite corpul sub formă de boli.

”Există o cauză spirituală a bolilor pentru că fiecare boală, de fapt, are o cauză spirituală. Sunt unii oameni care, de emoţie, că mâine, de pildă, au un interviu, se îmbolnăvesc. Deci, este un clopoţel al organismului de care ar trebui să ţinem cont pentru că, de foarte multe ori, trebuie să ne ascultăm. Organismul nostru e ca o fabrică în care lucrează roboţi. Totul e mecanizat, robotizat şi în momentul în care avem lipsă de calciu sună alarma, avem lipsă de magneziu, la fel şi tot aşa. Trebuie să ţinem cont de semnalele date de corp pentru că, după acel semnal, ne vom îmbolnăvi. Ne îmbolnăvesc geloziile, invidia. Toate astea ne îmbolnăvesc fizic. Undeva noi am greşit, s-a întâmplat ceva. Am stricat matricea, am umblat la şuruburi şi nu e ok”, scrie Spectacola.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel