Asistentă medicală bătută în autobuz, pentru că le-a cerut unor tineri să poarte mască
13 aug, 20:14
O asistentă medicală din Franța a fost lovită cu pumnii și picioarele de niște adolescenți cărora le-a recomandat să poarte masca de protecție, în timp ce se aflau în autobuz.
Coronavirus

„Drăguților, poate ar trebui să vă puneți măști de protecție”, le-a spus asistenta medicală în vârstă de 30 de ani celor trei tineri care călătoreau neprotejați cu un autobuz din Neuilly-sur-Marne, oraș din Franța.

Recomandarea femei i-a enervat pe agresori, notează Le Parisien. În câteva secunde tinerii au sărit la femeie și au lovit-o cu pumnii și picioarele până ce femeia s-a prăbușit pe podea, au spus surse din Poliția Franceză. Victima s-a ales cu numeroase răni și a ajuns la spital, unde a stat internată timp de 5 zile. 

Doi dintre agresori au fost prinși la scurt timp după atac, pentru că o patrulă de poliție a auzit țipetele femeii. Al treilea a reușit să scape, dar este căutat în continuare. Scena terifiantă a fost filmată de camerele de supraveghere instalate în interiorul autobuzului.

Dată fiind gravitatea faptei lor, un judecător a decis ca cei doi agresori prinși, care au 16 ani, să fie arestați preventiv. 


Ştiri Recomandate

Vaccinarea
EXCLUSIV
DEZBATERE ONLINE: Totul despre vaccinul antigripal 2020-2021
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri