Asistentă medicală bătută în autobuz, pentru că le-a cerut unor tineri să poarte mască

Coronavirus
O asistentă medicală din Franța a fost lovită cu pumnii și picioarele de niște adolescenți cărora le-a recomandat să poarte masca de protecție, în timp ce se aflau în autobuz.

„Drăguților, poate ar trebui să vă puneți măști de protecție”, le-a spus asistenta medicală în vârstă de 30 de ani celor trei tineri care călătoreau neprotejați cu un autobuz din Neuilly-sur-Marne, oraș din Franța.

Recomandarea femei i-a enervat pe agresori, notează Le Parisien. În câteva secunde tinerii au sărit la femeie și au lovit-o cu pumnii și picioarele până ce femeia s-a prăbușit pe podea, au spus surse din Poliția Franceză. Victima s-a ales cu numeroase răni și a ajuns la spital, unde a stat internată timp de 5 zile. 

Doi dintre agresori au fost prinși la scurt timp după atac, pentru că o patrulă de poliție a auzit țipetele femeii. Al treilea a reușit să scape, dar este căutat în continuare. Scena terifiantă a fost filmată de camerele de supraveghere instalate în interiorul autobuzului.

Dată fiind gravitatea faptei lor, un judecător a decis ca cei doi agresori prinși, care au 16 ani, să fie arestați preventiv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel