Arad: Şapte copii transportaţi la spital cu traumatisme minore după coliziunea între un autoturism şi un microbuz

Ambulanță
Şapte copii au fost transportaţi la spital cu traumatisme minore, vineri dimineaţa, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz şcolar în localitatea arădeană Ghioroc.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, este vorba despre patru băieţi şi trei fete, cu vârste între 7 şi 8 ani, notează Agerpres. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a anunţat că în microbuz se aflau 16 copii, cu vârste între 7 şi 9 ani.

"Din primele cercetări la faţa locului s-a stabilit că (...) un bărbat de 40 de ani, din Arad, a efectuat o manevră de mers înapoi fără a se asigura, intrând în coliziune cu un microbuz transport şcolar care se deplasa pe DJ 708B, sens de mers Şiria-Păuliş, condus de un bărbat de 54 de ani din Ghioroc", precizează IPJ Arad.

Evenimentul rutier s-a produs în centrul localităţii Ghioroc, în apropierea unei staţii de tramvai, la faţa locului intervenind mai multe echipaje SMURD şi ambulanţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel