Antrenorul Sinisa Mihajlovic a încheiat al treilea ciclu al tratamentului pentru leucemie

 Sinisa Mihajlovic FOTO Facebook
Sârbul Sinisa Mihajlovic, antrenorul echipei de fotbal Bologna, a părăsit miercuri spitalul după ce a încheiat al treilea ciclu al tratamentului pentru leucemie, au anunţat pe Instagram soţia sa, Arianna, şi clubul italian.  

Fostul internaţional iugoslav, în vârstă de 50 ani, care a anunţat în luna iunie că suferă de o formă severă de leucemie, a fost internat ultima oară pe 21 octombrie, dar a rămas în contact permanent cu echipa, pe care a condus-o în câteva meciuri din acest sezon, atunci când medicii i-au permis acest lucru, notează Agerpres. 

Mihajlovic, renumit pentru modul spectaculos în care marca din lovituri libere ca jucător, a preluat conducerea tehnică a formaţiei Bologna în luna ianuarie, ajutând-o să se îndepărteze de zona retrogradării şi să încheie sezonul trecut pe locul 10.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel