Amna, la un pas de moarte. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat artista: ”Nu știam dacă o să mai trăiesc!”

Amna
Amna și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele de sănătate care au dus-o la un pas de moarte.

Amna este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze, în trecut vedeta a trecut prin momente cumplite. Recent, Amna și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat și din cauza cărora a crezut că va muri.

Artista a povestit, în cadrul unui podcast, că i-a fost pus un diagnostic crunt de către medicii de la Spitalul Fundeni din București, motiv pentru care a avut chiar și dungă roșie în buletin. Amna a crezut că va muri, fără să ște că medicii i-au pus un diagnostic mult mai grav, față de problema pe care o avea. Zile la rând s-a luptat din răsputeri cu psihicul pentru a nu ceda.

”Foarte bolnavă, nu bolnavă. Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc. Dar am trăit cu o dungă pe buletin și cu niște analize la Fundeni, în fiecare marți, timp de un an.
Cineva de la Fundeni mi-a pus un diangostic greșit, iar timp de un an de zile am trăit cu ideea că sunt mult mai bolnavă decât eram de fapt”, a spus Amna pe Youtube.

Citește continuarea pe Spectacola și află despre boala Amnei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel