Îmbunătățește-ți digestia într-o...
Oameni de știință de la Centrul de Cercetare pentru Nutriție Umană al Universității Tufts din Medford, SUA, au demonstrat că un consum pe termen lung de alimente bogate în flavonoide ar scădea riscul dezvoltării de Alzheimer. Fructele de pădure, merele și ceaiul conțin flavonoide. Cercetarea a analizat șase tipuri diferite de flavonoide și efectul lor asupra 2.801 de persoane, timp de aproape 20 de ani. Le-a monitorizat starea de sănătate și a analizat riscul apariției demenței la aceștia.
Autorul studiului susținea că studiul oferă o imagine despre modul în care dieta în timp ar putea fi legată de declinul cognitiv al unei persoane și că flavonoidele chiar au un cuvânt de spus.
Detalii despre studiu și cercetarea integrală, AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Îmbunătățește-ți digestia într-o...
O simplă fotografie a ochilor poate...
Dacă depresia e o fiță… atunci empatia e clar demodată! În timp ce...
Regele Charles al III-lea suferă de...
Ce ai face dacă ți s-ar spune că al...
De ce ar trebui să speli bananele....
Folosești pungi de plastic? Ei bine,...
Medicamentul care ucide toate...