Actriță celebră, de urgență pe mâinile medicilor: "Corpul meu a explodat"

Actrita Melissa McCarthy
O actriță celebră de la Hollywood a povestit momentele îngrozitoare prin care a trecut și cum a ajuns de urgență la spital.

Melissa McCarthy a petrecut o perioadă în Byron Bay cu familia ei, pe măsură ce producția pentru noua serie Hulu Nine Perfect Strangers era în continuă acțiune. În timp ce actrița în vârstă de 50 de ani se bucura de timpul petrecut în orașul de coastă din nordul NSW, ea a trecut printr-o urgență medicală terifiantă.

Apărând la emisiunea Ellen DeGeneres de săptămâna trecută, actrița a dezvăluit că a suferit o reacție alergică după ce  a fost  mușcată de ceva în timp ce dormea: „Ceva m-a mușcat și 92% din corpul meu a explodat într-un mod în care nu credeam că este posibil. Nimeni nu știe ce a fost... ar putea fi orice”, a spus ea.

Melissa a explicat că, în urma mușcăturii, care provine...

Citește continuarea pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel