Actrița Amy Schumer, după operația de endometrioză: Nu mai pot rămâne însărcinată niciodată
20 sep, 18:05

Amy Schumer FOTO: Instagram
Actrița Amy Schumer a suferit o intervenție medicală pentur endometrioză în cadrul căreia i-a fost extirpat uterul. 

Actrița Amy Schumer a suferit o operație de endometrioză în cadrul căreia i-a fost extirpat și uterul. ”Nu mai pot rămâne însărcinată niciodată", spune ea. Amy Schumer nu va mai putea face copii niciodată. Actrița suferă de ceva vreme de endometrioză, o afecțiune adesea chinuitoare - în care țesutul din uter crește în afara acestuia -, dar operația necesară a fost mult mai amplă decât se aștepta.

Medicii i-au îndepărtat și apendicele, afectat de endometrioză. Amy a distribuit pe Instagram o fotografie cu ea în halat de spital și un clip filmat de soțul ei Chris Fischer, în care anunță că a trecut cu bine de operație. 

"Este dimineața după operația pentru endometrioză și uterul meu este afară. Doctorul a găsit 30 de puncte de endometrioză pe care le-a îndepărtat. Mi-a scos apendicele pentru că endometrioza îl atacase”, a fost mesajul actriței, chiar de pe patul de spital.

Vedeta a lansat și un semnal de alarmă cu privire la această afecțiune: "Dacă aveți menstruații foarte dureroase, este posibil să aveți #endometrioză", a scris ea în dreptul clipului. 

G Ad:

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

Ştiri Recomandate

Viagra ar putea fi tratament împotriva bolii Alzheimer. STUDIU
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri