7 persoane decedate și 5 la spital, în urma unui grav accident rutier produs în Bacău: planul roșu de intervenție a fost activat

Accident grav în județul Bacău    Sursa foto: ISU Bacău
Șapte persoane și-au pierdut viața și cinci au ajuns la spital în urma unui accident produs la Bacău. A fost activat planul roșu de intervenție.

Un  grav accident a avut loc pe DC 2, în localitatea Răcăciuni, județul Bacău, în această dimineață. A fost implicat un microbuz și un autoturism. În urma impactului au fost 12 victime, printre care doi copii. 7 persoane și-au pierdut viața și altele 5 au ajuns la spital.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. 

La fața locului au ajuns echipele de salvare de la nivelul județului Bacău, care au intervenit cu  o autospecială de descarcerare, o autospeciala de stingere, cinci ambulante SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și șase ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanță. 

În sprijin au fost alocate o autospecială de transport personal și victime multiple de la ISU Galați, iar de la ISU Vrancea, o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. De asemenea, la fața locului se îndreaptă și elicopterul SMURD. 

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 Bacău-Adjud, la ieșire din localitatea Răcăciuni, județul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz în care se aflau 15 persoane. Potrivit primelor informații, 5 persoane au suferit leziuni (printre care și un copil), fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind activat planul roșu de intervenție", a transmis Poliţia Română, potrivit DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel