6 vedete cu diabet. Nick Jonas: Trăiți-vă viața frumos și nu lăsați pe nimeni să vă țină în loc!

Halle Berry, alături de antrenorul său de fitness,  Peter Lee Thomas. Foto Instagram
Diabetul zaharat este o boală a sistemului endocrin care schimbă complet viața pacienților, fie ei vedete sau nu. 

Vedete care suferă de diabet povestesc cum trăiesc cu boala:

Bianca Drăguşanu – are diabet de peste 10 ani. Vedeta crede că problemele sentimentale și dietele drastice pe care le-a ținut, au îmbolnăvit-o. 

Florin Zamfirescu – actorul de 71 de ani se luptă cu mai multe probleme de sănătate. Acesta a mărturisit că schema sa de tratament implică 18 medicamente zilnic, pe care, dacă nu le ia, moare. ”Tatiana este medic de familie. Ea are grijă de mine. Am de toate, diabet de tip 2, tensiune oscilantă, atac de panică am făcut. Iau vreo 18 pastile pe zi, sunt cam multe, dar dacă nu le iau o săptămână, mor! Aşa mi-a spus doctoral”, a afirmat acesta.

Halle Berry – era să moară în 1989, când a intrat în comă diabetică. Actrița are 54 de ani, iar grija pe care o are ca să-și țină boala sub control a transformat-o complet. ”Luptându-mă cu diabetul, o mare parte din viața mea, am fost nevoită să fiu foarte atentă la alimentație. Așa că, ani de zile, am urmat dieta ketogenică. Dacă sunteți ca mine, puteti ameliora diabetul tip 2, veți avea o rezistență fizică mai bună și o piele mai frumoasă. Ajută chiar și 
la ameliorarea migrenelor!”, a scris Halle, pe contul de Instagram.

Nick Jonas - din  2007 suferă de diabet de tip 1. ”Sunt fericit și sănătos! Am dat prioritate sănătății mele, fac mișcare, mănânc sănătos și îmi țin glicemia sub control. Sunt stăpân 100% pe viața mea de diabetic și sunt recunoscător familiei și celor pe care îi iubesc pentru ca m-au ajutat în permanență. Trăiți-vă viața frumos și nu lăsați pe nimeni să vă țină în loc!”, a scris artistul pe Instagram.

Ce alte vedete au diabet și cum țin boala sub control puteți citi pe Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel