4 zodii care sunt ca divele din Sex And The City! Iată la ce te poți aștepta de la ele
23 iun 2021, 16:16

Sex And The City afisul oficial
Personajele din unul dintre cele mai celebre seriale și filme din toate timpurile, Sex And The City, seamănă mult cu 4 zodii. Iată care: 

Iată ce zodii se potrivesc divelor din Sex And The City: 

Berbec - Samantha Jones

Schimbătoare, îndrăzneață, încrezătoare, imprevizibilă, răzbunătoare și feroce, Samantha Jones este un Berbec veritabil. Ea este forța cu care nu te poți juca, pentru că riști să te arzi. Și te arde cu zâmbetul pe buze. Este un caracter puternic, e mândră de ea însăși și de realizările ei, și nu se ferește să-și arate adevărata față celor care i-au greșit.

Gemeni - Carrie Bradshaw

Gemenii și Carrie Bradshaw au două lucruri în comun: caracterul schimbător și un talent la modă care îi poate inspira pe alții. Carrie Bradshaw jonglează constant și simultan între singura ei iubire și multiplele ei aventuri. Ea este simbolul modei la sfârșitul anilor '90 și este cu adevărat un creator de tendințe. E dependentă de prietenele ei, de sfaturile și suportul lor, dar și de aplauzele acestora de arcă mereu are nevoie de o validare suplimentară. 

Fecioară - Charlotte York

Charlotte York este o Fecioară tipică, deoarece ei îi plac lucrurile să fie făcute într-un anumit mod care, în ochii ei, arată perfecțiunea. Iubește shoppingul la fel de mult ca și orice Fecioară. Nu ratează nicio șansă de a ieși la o întâlnire la cafea cu prietenele pentru o sesiune rapidă de bârfe și are abilitatea de a se acomoda schimbărilor pe măsură ce evoluează.

Balanță - Miranda Hobbes

Inteligenta grupului, Miranda este o Balanța. Este ingenioasă, inteligentă, amuzantă și una dintre cele bune la a da sfaturi și de a face ceea ce este bine. Este conștientă de calitățile ei și nu încalcă prea ușor liniile de morală pe care și le-a impus singură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Cele mai sănătoase băuturi pentru persoanele cu diabet

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?