4 zodii care se îndrăgostesc aproape întotdeauna de cine nu trebuie

Zodii care se îndrăgostesc de cine nu trebuie. Foto: Pexels / Rodnae
Persoanele aparținând acestor 4 zodii tind să ignore semnele de alarmă și ajung să piardă pentru că se îndrăgostesc de persoana greșită! 

Iubirea te poate obliga să faci prostii, mai ales dacă ești una dintre următoarele 4 zodii care au o predispoziție astrală pentru asta. Ele ignoră semnalele de alarmă și de avertizare, se îndrăgostesc, uneori orbește, de cine nu trebuie, și suferă de fiecare dată: 

Berbec

Berbecilor le place să fie în top, fie din punct de vedere profesional, fie personal. S-ar putea să iasă la întâlnire cu cineva doar pentru a fi popular sau doar pentru a arăta că au reușit să obțină o astfel de „pradă”. De asta, de multe ori ajung să se îndrăgostească de cineva pur și simplu pe baza nivelului lor de popularitate și nu pe personalitatea lor, așa că inevitabil ajung la despărțiri dureroase sau divorț. 

Gemeni

Gemenii au această nevoie de a fi înconjurați în mod constant de oameni, pentru că detestă ideea de a fi singuri. Pentru asta uneori se complac în compania unor persoane care e fac rău sau se îndrăgostesc de oricine le iese în cale doar pentru a nu se simți singuri.

Rac

Deoarece Racii sunt emoționali, tind să se îndrăgostească de cineva care le oferă chiar și cea mai mică atenție și fărâmă de dragoste. Sunt foarte atașați de ei și ajung să aibă inima frântă atunci când acea persoană se joacă cu sentimentele lor sau îi învinovățesc. Idolatrizează persoana pe care o iubesc, nu-i văd niciun defect, nici nu simt când sunt înșelați. În timp, devin „agățători” și „dependenți”, și deseori suportă prea multe din partea persoanei pe care o iubesc orbește. 

Săgetător

Săgetătorii își doresc pe cineva care să îi iubească când și cum vor ei, care să le ofere spațiul personal de are au nevoie, când au nevoie de asta. Vor pe cineva care să nu îi sufoce, dar care să fie greu de cucerit. Din păcate, fix din acest motiv, cad pradă persoanelor care se prefac că sunt greu de cucerit pentru a profita de ei ca să obțină ceea ce vor. Iar după ce îi vor fi folosit, se vor descotorosi de ei fără ezitare lăsând Săgetătorii grav răniți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel