19 celebrități care s-au luptat cu dependențele. Cum au reușit să renunțe la vicii

Ben Affleck
Celebritatea este o haină grea pentru unii. Iată care sunt vedetele care au căzut în patima alcoolului sau care s-au luptat cu dependența de droguri și cum au reușit să se lase.

Ben Affleck

Fanii l-au văzut pe  Ben Affleck intrând și ieșind de la dezintoxicare. Este un talent uriaș, dar viața lui a fost acaparată ani de zile de dependența de alcool. El a declarat pentru The Hollywood Reporter că în jurul anului 2016 și-a dat seama că este alcoolic. "Am început să beau prea mult în perioada în care am jucat în Justice League, iar acesta este un lucru greu de confruntat, de înfruntat și de gestionat. Nu mai beau de ceva timp și mă simt foarte bine - mai sănătos și mai bine decât m-am simțit vreodată", a declarat el la începutul anului 2021, notează Spectacola

Lady Gaga

În biografia din 2010 Lady Gaga: Just Dance, Gaga a recunoscut că a existat un moment în care a fost dependentă de cocaină. "Coloana mea sonoră pentru cocaină a fost întotdeauna The Cure. Mă închideam în camera mea și ascultam 'Never Enough' pe repeat în timp ce făceam pungi și pungi de cocaină", spune ea în carte.

"Nu eram o dependentă leneșă. Făceam casete demo și le trimiteam peste tot. La vremea respectivă, nu credeam că e ceva în neregulă cu mine până când prietenii mei m-au întrebat: "Faci asta singură?". Um, da. Eu și oglinda mea."

Alec Baldwin

Actorul Alec Baldwin s-a luptat cu dependența de alcool la vârsta de 20 de ani. Momentul său de realizare a venit în timp ce se afla în mașina sa. "Conduceam pe șosea, beam un pahar", și-a amintit el despre acea zi din 1983. "Era ora 4, trebuia să beau un pahar. Dar într-o zi mi-am zis: 'Nu mai văd pe nimeni altcineva în mașină cu un recipient de plastic pentru mâncare la pachet umplut cu gheață și vin. Ei beau cafea, beau sucuri. Nu beau vin", a scris el în cartea "Moments of Clarity", explicând că atunci a căutat tratament. De atunci nu a mai băut.

Brad Pitt

Alcoolul a fost unul dintre lucrurile care au dus la divorțul său de Angelina Jolie. Cei doi au avut o ceartă uriașă din cauza băuturii în timp ce zburau cu avionul în 2016, și, atunci, Brad a decis să se lase. El a apelat la Alcoolicii Anonimi pentru ajutor. "Am dus lucrurile cât de departe am putut, așa că mi-am eliminat privilegiile de a bea", a declarat el pentru New York Times, înainte de a explica de ce AA a funcționat pentru el. "A fost acest spațiu sigur în care exista puțină judecată și, prin urmare, puțină judecată a ta."

Citește continuarea pe Spectacola și află care sunt celelalte celebrități care

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel