Zodiacul infidelității. Aceste zodii duc o viață dublă: înșală fără remușcări

Să te îndrăgostești este ușor, însă să rămâi fidel într-o relație...de multe ori, unul dintre parteneri calcă strâmb! 

Există persoane care, în ciuda faptului că sunt implicate într-o relație serioasă (căsnicie etc.), înșală. Fie din plictiseală, fie că vor să experimenteze ceva nou, ajung să fie infidele. Din nefericire, există trei semne zodiacale care duc o viață dublă. Deci, să aflăm cele mai infidele trei zodii:

Berbec

Berbecii au reputație de Casanova. Nu sunt stabili în nicio relație, pentru că viața este prea scurtă pentru ei, astfel încât să dea cu piciorul unor oportunități noi. Nativilor Berbec le place să se distreze și să flirteze cu fiecare persoană atrăgătoare cu care se întâlnesc. Uneori, confundă pasiunea cu dragostea, pierzând astfel rapid interesul pentru partenerii lor.

Berbecul este mereu pe fugă, "fluturii în stomac" fac parte din rutina lui săptămânală. Acești nativi au, de asemenea, o atitudine fermecătoare, care atrage ca un magnet interesul unui străin. 

Leu

Leii au abilități excelente de comunicare, astfel, toată lumea devine fanul lor instantaneu. Un Leu romantic este suficient de inteligent pentru a-și înșela partenerul prin jocuri de cuvinte. Nativilor Leu le place să caute atenție, acesta fiind motivul pentru care intenționează să înșele.

Balanță

Balanțele sunt bine versate, stăpânesc foarte bine arta convingerii. Sunt recunoscute pentru modalitățile lor viclene de a-și juca partenerii pe degete. Balanțelor le place să flirteze cu oricine, inclusiv cu cei mai buni prieteni din gașcă. Ferește-te de o Balanță, pentru că s-ar putea ca relația voastră să aibă de suferit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel