Zodiacul bucătarilor: Pizza, lasagna sau tacos. Rețete pentru weekend, în funcție de semnul tău zodiacal

Când vine vorba de a profita la maximum de weekend, unii oameni preferă să iasă cu familia sau prietenii, în timp ce altora le place să se relaxeze acasă și să petreacă timpul în bucătărie. Cel mai bun mod de a te relaxa este să gătești o masă sănătoasă, pe baza semnului tău zodiacal. 

Berbec

Când vine vorba de nativii Berbec, care sunt aventuroși și excentrici, cea mai bună masă pentru ei este orice fel de mâncare din bucătăria asiatică, fie că este vorba de ramen, tăiței sau pui cu urechi de lemn!

Taur

Taurii sunt oameni gospodari și cu picioarele pe pământ, care nu își doresc altceva decât un bol reconfortant și cald de supă fierbinte.

Gemeni

Gemenii sunt pretențioși și indeciși, prin urmare, deseori au tendința de a ciuguli pe tot parcursul zilei. Pentru ei, cea mai bună masă sunt cartofii dulci cu ardei iute, care sunt ușori și delicioși și pot fi consumați la orice oră din zi.

Rac

Nativii Rac preferă ceva ușor de pregătit, extrem de delicios și savuros. Spaghetele cu carne reprezintă masa lor perfectă de weekend, deoarece se prepară rapid și sunt super delicioase și sățioase.

Citește și Berbec, Fecioară, Scorpion: Află cu ce legumă semeni cel mai mult, pe baza semnului tău zodiacal

Leu

Întrucât Leii sunt mereu pe fugă și au mai multe responsbailități, vor să mănânce ceva ușor în weekend. Tacos sunt cea mai potrivită masă de weekend pentru ei, deoarece nu presupune gătit și sunt ușoare pentru stomac.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte atente la ce mănâncă și nu-și permit să facă rabat de la regulă nici măcar în weekend. Pentru ele, un bol fierbinte cu supă de pui sănătoasă și hrănitoare este perfectă ca o masă de weekend.

Balanță

Balanțele preferă mâncărurile sănătoase, calde și savuroase. Un astfel de exemplu pot fi plăcintele sărate sau cu cartofi la cuptor.

Scorpion

Scorpionii așteaptă cu nerăbdare weekend-ul și cred că acesta este momentul să se răsfețe cu ceva bun. Le place să experimenteze rețete noi în bucătărie, iar pentru ei, cea mai bună masă pentru weekend este puiul fierbinte la cuptor, cu condimente. 

Săgetător

Săgetătorii nu prea sunt pasionați de gătit și preferă să comande decât să-și petreacă weekend-ul în bucătărie. Prin urmare, pentru ei, pizza este masa lor de weekend.

Capricorn

Iubitori de mâncare sofisticată, tip gourmet, Capricornii pot găti ceva elegant din bucătăria franceză, cum este Coq au Vin.

Vărsător

Vărsătorii sunt creativi și inovatori. Nativilor Vărsător le place să experimenteze lucruri neconvenționale și unice. Pentru ei, supa de ceapă sau lasagna de conopidă reprezintă alegerea culinară perfectă pentru weekend.  

Pești

Peștii își doresc doar un fel de mâncare rapid și delicios, pe care să-l poată pregăti în câteva minute, fără a fi nevoie să compromită gustul. Un astfel de preparat este orezul prăjit. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel