ZODIAC: Cele mai diplomate 5 zodii și motivele lor ascunse

Zodiac diplomati si vanitosi. Foto: Pixabay
ZODIAC: Persoanele diplomate sunt, prin definiție, acelea care știu cum să trateze o afacere, cum să se comporte într-o situație. Și nu toți oamenii reușesc să fie diplomați. Unii dintre noi, însă, mai ales cei născuți în următoarele 5 zodii, excelează la capitolul diplomație, chiar dacă pot avea motive ascunse: 

ZODIAC: Iată lista zodii care sunt de regulă cele mai diplomate, conform astrologiei.

1) Rac

Racii sunt cei mai buni diplomați, atât când de vorba de diplomație – ca ramură a politicii externe, cât și când e vorba de modul de a aborda situațiile dificile, personale. De regulă, ei vor să fie în cei mai buni termeni cu toată lumea, deși au o limită după care nu mai suportă și pun piciorul în prag. Nu cred în parti-pris-uri și se vor mândri cu diplomația de care știu să dea dovadă în aproape orice situație. Fac asta pentru că nu le place să rănească sentimentele altora direct și gratuit. Trebuie să enervezi foarte tare un Rac ca el a să vrea să ți-o plătească. Iar atunci când o face, lovitura va fi devastatoare. De regulă, Racii găsesc o cale amiabilă de rezolvare pentru orice situație doar mizând pe diplomația lor.

2) Berbec

Și Berbeci pot fi buni diplomați, deși sunt vulcanici și încăpățânați. De fapt, Berbecii oscilează între aceste două comportamente: fie sunt diplomații perfecți, fie sunt dușmanii învingători, pentru că au capacitatea de a lupta cu îndârjire până câștigă ce vor. Rar reușesc să găsească o cale de mijloc și de regulă nu le pasă dacă alții suferă. 

3) Gemeni

Deși Gemenii vorbesc blând, sunt comunicativi și excelenți oratori, asta nu înseamnă că nu pot fi diplomați tot timpul. De prea multe ori spun adevărul verde în față și au tendința să aibă propriul joc, în care ei fac cărțile și decid cine câștigă. Știu să îșik și păzească pielea, așa că nu își vor suma o vină alături de întreg colectivul. La ei, diplomația duce mai mult spre șiretenie. Pe bună dreptate se spune că sunt oameni cu două fețe. Au o personalitate dublă - una e vizibilă pentru toată lumea, iar cealaltă doar pentru cei dragi. Dar de cele mai multe ori fac asta pentru că vor să fie în relații bune cu oamenii și pentru a avea succes.

4) Balanța

Balanțele sunt obsedate să fie pe placul tuturor. Vor merge până în pânzele albe pentru a-i face pe ceilalți fericiți. Deși acest lucru este făcut cu bună intenție, oamenii consideră Balanțele de multe ori ca fiind false. 

5) Capricorn

Capricornul este, de asemenea, un mare diplomat. Dar nu va vorbi în numele tău atunci când este nevoie, nu îți va lua public partea decât dacă îl avantajează și se va ascunde în spatele diplomației sale. Capricornii sunt cam lipsiți de scrupule, așa că nu vor ezita să-și strice prieteniile sau să susțină ceva ce nu e moral sau etic ca să aibă un câștig. Dar de regulă sunt creaturi sociale cărora nu le place să fie în relații proaste cu nimeni, indiferent cât de rea este acea persoană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel