ZODIAC: 4 zodii care vor face ORICE ca să CÂȘTIGE! Pot fi extrem de periculoase

Castigator. Foto: Vlad Chețan, de la Pexels
ZODIAC: Cei născuți în următoarele patru zodii au firi competitive, se simt mereu ca și cum ar trebui să concureze cu toată lumea, chiar și la lucruri mărunte. Aceștia nu vor putea accepta niciodată să piardă, pot apela la tactici parșive ca să câștige. Practic, vor face totul ca să câștige. 

ZODIAC: Indiferent ce sarcină ar fi  de îndeplinit, nativii acestor patru zodii vor privi totul ca pe o competiție și vor face totul - inclusiv să joace murdar și să „calce pe cadavre” cum se spune - totul ca să câștige. Au nevoia viscerală de la fi primii, de a câștiga. Acești oameni sunt extrem de competitivi și ambițioși, dar și foarte periculoși, tocmai pentru că nu scrupule. Cele patru zodii sunt:  

1) Berbec

Cei născuți în Berbec sunt extrem de ambițioși, încăpățânați până în pânzele albe și obsedați să câștige. Nu cred în a lua lucrurile ușor sau în a se relaxa, și vor să fie pe primul loc, cei mai buni în tot ceea ce fac. Sunt întotdeauna gata să se arunce într-o luptă, să provoace una, sunt agresivi și sunt conduși de o nevoie aproape bolnavă de a fi cei mai buni. În multe ocazii vor da dovadă de lipsă de empatie. Berbecii au tendința să folosească tot ce e în jurul lor, orice avantaj, orice le e la îndemână pentru a câștiga, indiferent de cât de dureros e asta pentru „adversar”. 

2) Taur

Deoarece Taurii adoră luxul, e dezideratul lor suprem să ajungă să trăiască pe picior mare, sunt obsedați să se îmbogățească, să câștige, să obțină cei mai bun, să adune. Și sunt capabili să facă foarte multe pentru asta, inclusiv să se cațere pe spatele altora. Pot fi extrem de agresivi și încăpățânați atunci când își doresc ceva și e mai bine să nu le ieși în cale.

3) Leu

Leii nu au nicio îndoială că sunt cei mai buni și că sunt superiori tuturor celorlalți. Dar narcisismul lor poate ascunde și îndoieli în privința asa, așa că vor simți mereu nevoia să-și demonstreze superioritatea. Și asta atât față de ei înșiși, cât și față de ceilalți. Din acest motiv, tratează totul ca pe o competiție. În general, nu suportă ca altcineva să fie mai „strălucitor”ca ei și nu pot accepta ideea de a pierde sau de a ieși pe locul al doilea. 

4) Scorpion

Scorpionii sunt, de regulă, oameni introvertiți, mai liniștiți, dar știți cum se spune: apele liniștite pot fi foarte periculoase, așa că să nu vă mire că au un temperament extrem de vulcanic. Pot fi agresivi, încăpățânați și periculoși, extrem de competitivi și feroce în a obține victoria. Când își propun să demonstreze ceva, merg până în pânzele albe și sunt în stare să încalce regulile sau să mintă cu nerușinare și nimic, dar absolut nimic nu le poate sta în cale când s-au pornit. Au o personalitate autoritară, dominantă și își dau aere de superioritate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Masca de argilă: 6 beneficii minune pentru ten

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel