ZODIAC: 4 zodii care gândesc prea mult. Despică inutil firul în patru

Foto: Pixabay
ZODIAC: Știți povestea cu drobul de sare? Sau cu suflatul în iaurt ca să nu te arzi? Ei bine, următoarele 4 zodii gândesc prea mult și au tendința să despice întotdeauna firul în patru. Și din cauza asta pot pierde catastrofal!

ZODIAC: Ce se întâmplă dacă podul se rupe în timp ce merg pe el? Oare nu răspunde pentru că mă ignoră? Ce se întâmplă dacă sunt promovat pentru că am întârziat la întâlnire? Ai des astfel de gânduri? Dacă da, atunci e un rezultat al unei gândiri excesive.

Mai pe românește, despici la nesfârșit firul în patru. Și chiar dacă știi că faci asta, deseori e foarte greu să te controlezi. Deși poate exista un moment în care abilitățile tale de gândire excesivă te pot salva de ceva rău, poate exista și un moment în care să te afunzi inutil într-o problemă și să îți faci rău. 

S-ar putea să sfârșești prin a pierde ceva, o oportunitate, o șansă, poate chiar pe cineva care îți este drag pentru că s-ar putea să creadă că nu ești interesat / interesată. 

De obicei persoanele care au această problemă sunt născute în următoarele patru zodii: 

Leu

Cine știe mai bine să analizeze totul la nesfârșit decât Leul? Chiar și cele mai mici lucruri pot face un Leu să se scufunde adânc în gânduri și asta pentru ore întregi. E și mai rău dacă acel ceva care-i dă de gândit este legat de o persoană pe care o iubește și o admiră cel mai mult. Abilitățile Leilor de gândire excesivă adesea îi ajută să identifice și să înțeleagă chiar și cea mai mică schimbare în comportamentul celor apropiați, a celor din jurul său, în timp ce ceilalți s-ar putea să nu aprecieze acest talent al lor. Dar aceleași abilități le pot crea și mari probleme, pentru că pot pierde oportunități mai ales când e vorba de afaceri și dragoste. Pentru că nu riscă, pierd. 

Balanța

Balanțele, așa cum le e și numele, pu totul în balanță. În timp ce alții se agită în jurul lor când se întâmplă ceva, ei privesc în gol și gândesc. Gândesc atât de mult, cântăresc totul în asemenea detaliu, încât până se dumiresc ei ce se întâmplă și cum se poate rezolva ceva, lucrurile pot lua o turnură proastă. Dacă ar avea un pic mai multă inițiativă și ar analiza lucrurile la rece, matematic, fără să bage în seamă și să d ea amploare detaliilor nesemnificative, atunci ar avea de câștigat. Dacă nu, pierd. 

Vărsător

Vărsătorii sunt enervanți și agitați. Se întreabă de ce nu-și pot opri mintea pentru o vreme, de ce de multe ori nu reușesc să stea în zona de confort. De obicei nu gândesc prea mult, dar dacă ce se cufundă în gânduri nu-i scoți cu una, cu două din starea asta. Ei vor imagina cel mai rău scenariu și se vor gândi la modalități de a-l depăși deși acel scenariu poate foarte bine să nu se întâmple. Sunt genul care suflă și în iaurt ca să nu se ardă, mai ales dacă s-au ars vreodată cu ceva. Ar putea fi atât un obicei bun să fii prevăzător, dar poate fi și rău dacă duci asta a extreme, în sensul că te stresezi inutil gândindu-te doar la ce poate fi mai rău. 

Gemeni

Gemenii de multe ori se învinovățesc pe sine dacă ceva nu le merge. Aceasta este abilitatea lor de a gândi excesiv. Analizează la nesfârșit ce cred ei că au greșit. Vor observa fiecare detaliu și toate secundele din desfășurarea unui eveniment și se vor îngrijora în mod constant de lucrurile care se pot întâmpla în viitor. Din cauza asta, ajung să lipsească din bucuria de a trăi momentul și momentele prețioase ale vieții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel