ZODIAC: 4 zodii bolnave de gelozie. Invidiază pe toată lumea și sunt ranchiunoși
25 sep, 14:53

Zodii bolnave de gelozie, indiferent dacă e vorba de dragoste, bani sau afaceri. Foto: Pixabay
Unii oamenii sunt fericiți sau chiar indiferenți atunci când alții au succes, alții însă „crapă” de invidie. Iată care sunt cele patru zodii care pot fi bolnave de-a dreptul de gelozie fie că e vorba de bani, carieră sau dragoste: 

ZODIAC: Mulți nu sunt invidioși pe succesul altora, dar sunt persoane pe care gelozia le înnebunește de-a dreptul, indiferent că e vorba de dragoste, bani sau carieră. Se înverzesc de invidie, în momentul în care văd pe cineva care se descurcă bine pentru ele.

Acest tip de gelozie este adesea rezultatul nesiguranței, nemulțumirii și nefericirii în propria viață. Conform astrologilor, există 4 zodii care pot fi de-a dreptul bolnave de gelozie: 

Berbec

Oamenii născuți în Berbec sunt extrem de competitivi. Nu se simt foarte confortabil atunci când oamenii din jurul lor au mai mult succes decât ei sau își realizează visele înainte ca ei să o facă. Sunt geloși, invidioși și meschini cu cei care au succes, iar când câștigă sau realizează ei ceva, se laudă în gura mare ca toată lumea să-i aplaude. Plâng de furie atunci când alții câștigă ceva ce ei și-au dorit. 

Fecioară

Fecioarele nu prea au probleme atunci când alte persoane au succes, atâta timp cât acest succes nu le depășește pe al lor. Când se întâmplă acest lucru, Fecioarele planifică și manipulează situația în așa fel încât ajungi să te simți prost că ai un succes mai mare decât al lor.

G Ad:

Scorpion

Scorpionii nu pot să își găsească fericirea în bucuria sau succesul altora, în unele cazuri nici măcar atunci când e vorba de copiii lor! Nu se simt bine atunci când se întâmplă ceva bun altor oameni și devin neliniștiți, geloși, ranchiunoși și enervanți. 

Vărsător

Vărsătorii, de obicei, nu-și băgă nasul în afacerile altor persoane, dar asta e valabil doar până află cât succes au ceilalți. Vărsătorii se simt nesiguri cu privire la propriile lor vieți și încep să se compare cu cealaltă persoană. Din acestă cauză pot deveni invidioși, ranchiunoși și supărători. 

Ştiri Recomandate

Semne și simptome ciudate care pot arăta că ai Parkinson
Circa 10.000 de doze de anticorpi monoclonali vor ajunge în România
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri