ZODIAC: 3 zodii care fug de dragoste ca să nu sufere
12 oct, 07:14

Zodii care se îndrăgostesc de cine nu trebuie. Foto: Pexels / Rodnae
ZODIAC: Unii oameni visează să se îndrăgostească profund de cineva, să își găsească sufletul pereche, dar următoarele 3 zodii fug de dragoste ca necuratul de tămâie. Pur și simplu au o fobie. 

ZODIAC: Sunt persoane, preponderent din anumite zodii, care au o teamă bolnavă de a se îndrăgosti. Nu pot concepe să fie vulnerabili în fața cuiva și se tem să vor avea inima frântă. Astrologic vorbind, există 3 zodii care au un fel de fobie de a se îndrăgosti de cineva. Iată care: 

Leu

Leii sunt indivizi siguri pe sine, cărora le place să strălucească și să fie în centrul atenției, dar le este frică de durere. Nu au încredere deplină în oameni și nu-și vor dărui niciodată inima. Pretind că sunt îndrăgostiți și de regulă aleg persoane care-i idolatrizează ca să fie siguri că nu vor suferi. 

Fecioara

Fecioarele se tem de să se îndrăgostească. Au mari probleme de încredere și simt că cealaltă persoană ar putea să-i trădeze sau să se joace cu sentimentele lor. De aceea, de fiecare dată când simt că au dezvoltat un sentiment profund pentru cineva îl rănesc și pleacă, pentru că nu vor suporta niciodată să fie cele părăsite. Nu în ultimul rând, sunt convinse că nimeni nu e suficient de bun cât să le iubească așa cum merită.

Săgetător

Săgetătorii sunt cunoscuți ca fiind îndrăzneți și aventuroși, dar când vine vorba de probleme ale inimii, ei sunt speriați, temători și retrași. Nu se îndrăgostesc cu ușurință de oameni și își păstrează totdeauna garda ridicată. Sunt genul care suflă și în iaurt ca să nu se ardă. Tocmai din prea multă precauție, invariabil, ajuns să se îndrăgostească și să fie răniți de oameni care nu merită.

G Ad:

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri