ZODIAC: 3 zodii ca nu pot să țină un secret. Îl vor folosi împotriva ta
02 ian, 07:14

Secret. Foto: Ba Tik de la Pexels
ZODIAC: Cu toții avem nevoie de cineva căruia să ne destăinuim, un prieten sau o prietenă apropiată cărora le facem confidențe. Dar următoarele trei zodii vor profita de ceea ce știu despre tine și vei avea de pierdut dacă le spui secretele tale:

ZODIAC: Să te destăinui cuiva care te înțelege, să vorbești cu cineva apropiat despre lucrurile care te macină, să împărtășești cuiva secretele tale, toate acestea te pot ajuta să treci mai ușor peste situațiile dificile din viață. 

Dar trebuie să ne alegem cu grijă persoanele cărora le facem confidențe, cele în care avem încredere. Pentru că nu toată lumea poate păstra secretele și nu toată lumea ți le va păstra fără să le folosească. Deși întotdeauna există excepții de la regulă, e bine să știi că în următoarele trei zodii nu ar trebui să te încrezi cu ușurință: 

Pești

Peștii sunt de o inteligență ieșită din comun. Știu când și cum pot realiza ceea ce vor. De regulă sunt prieteni buni, dar cu toate acestea, nu este întotdeauna o idee bună să ai încredere într-un Pește. Motivul? Dacă va veni momentul când vor avea de câștigat de pe urma secretelor tale, nu îi va deranja și nici nu vor ezita să le dezvăluie. De cele mai multe ori, un Pește este obsedat de sine și, dacă este nevoie, nu va ezita să aleagă între binele lui și binele tău. Te vor sacrifica fără să ezite.

Săgetător

Săgetătorii sunt oameni mari amatori de distracție și entuziaști. Plăcerea și distracția, de cele mai multe ori, rămâne prioritatea lor. Dacă se distrează bine cu tine, totul este bine, dar dacă și când lucrurile se înrăutățesc între voi toți, nu ar trebui să te aștepți să-ți păstreze secretele. Doar ca să „ți-o plătească” sunt în stare să verse tot ce știu. Mantra lor e să plătescă pe măsură, așa că mai bine nu-i aleg pe post de confidenți. 

Leu

Leii sunt oameni relaxați și veseli, de regulă. Sunt prieteni buni și de regulă nu se gândesc să trădeze încrederea cuiva. Dar a sta până se ajunge la demnitatea, orgoliul sau familia lor. Deci, este mai bine să fiți conștienți că atunci când aveți încredere într-un Leu, va folosi la un moment dat secretele voastre în favoarea lui. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Planta care te scapă de paraziții intestinali. Lidia Fecioru: Tratamentul durează 21 de zile

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?