Zodia Scorpion: personalitate, compatibilitate şi elemente norocoase

Scorpion
Zodia Scorpion: care sunt trăsăturile și compatibilitățile zodiei, dar și personalități din istorie.

Zodia Scorpion, din zodiacul clasic european, reprezintă a 8-a zodie pe cercul zodiacal (care cuprinde 12 zodii). Începe din 23 octombrie şi se încheie pe 21 noiembrie. Este o zodie feminină de apă, predominant emoţională, guvernată de Marte (zeul războiului) şi Pluto (zeul misterelor, al subteranelor).

Este semnul cel mai ambiţios din zodiac. Cel născut sub acest semn are o fire profundă căruia nu-i place superficialitatea, mai ales când miza este legată de interesele sale. Relaţiile emoţionale sunt foarte intense când este vorba de propria familie. Scorpionul are o nelinişte permanentă, fiind o persoană plină de susceptibilităţi şi bănuieli. Îl atrag lucrurile misterioase, făcute în umbra întunericului, potrivit Agerpres, care citează eastrolog.ro.

Există o inerţie în ceea ce face. Se ataşează greu de un lucru sau un om, dar când face pasul, ataşamentul său este fără margini. Este atras de persoane puternice, cu multă influenţă asupra sa, chiar agresive. Critic şi pretenţios, dominator şi ambiţios, foarte puţini îi câştigă încrederea şi cu atât mai puţini prietenia.

Cuvintele cheie: secretos, inteligent, pasionat, bine organizat, tenace, metodic, revendicativ, perseverent, dificil, cu capacităţi de medium. Toate sentimentele pot fi mult mai intense la cei născuţi în această zodie: dragostea şi ura, dar şi gelozia şi loialitatea.

Piatra mistică - topaz
Ziua norocoasă - marţi
Numerele norocoase - 2,4
Culori norocoase - roşu, violet
Simţul cel mai dezvoltat - gustul

Alimentele benefice: ceapa, urzica, spanacul, leurda, salata, prazul şi ardeii capia. Adoră peştele, fructele de mare şi bucătăria complexă. Sunt atraşi de bucătăria orientală şi pot fi unii dintre cei mai buni bucătari, pentru că spiritul inventiv îi îndeamnă spre combinaţii neobişnuite, speciale şi deosebit de gustoase.

Caracteristicile nativilor Scorpion

Bărbatul Scorpion este plin de contradicţii: când protector, fermecător, onest, generos, înţelegător şi sincer, când violent, egoist, răzbunător, orgolios şi de o gelozie feroce. Îi place tot ceea ce este neconvenţional, straniu, paradoxal. Îşi va creşte cu autoritate copiii, cultivând în ei trăsăturile unui caracter puternic. Poate fi un bun organizator şi un apreciat lider, are o viziune de perspectivă asupra planurilor de viitor şi poate ajuta la orientarea celorlalţi spre atingerea scopurilor finale. Răbdarea, toleranţa şi înţelegerea sunt cheile ascensiunii lui, dacă este capabil să şi le însuşească.

Femeia Scorpion are o personalitate foarte puternică şi numeroase ambiţii personale. Temperamentală şi sentimentală, deschisă şi fără prea multe complexe, se străduieşte să fie mereu în centrul atenţiei. Are un farmec aparte, pe care ştie să-l pună mereu în valoare, potrivit potrivit Agerpres, care citează venus.org.ro. Este o femeie energică, ştie foarte bine ce vrea şi îşi urmăreşte cu tenacitate scopurile. În ceea ce priveşte educaţia copiilor, îi va creşte cu afecţiune şi va încerca să le imprime propria concepţie despre viaţă.

Copiii născuţi în zodia Scorpionului au o mare putere de intuiţie şi de analiză, fapt care îi va uimi şi impresiona în mod plăcut pe părinţi. Sunt foarte inteligenţi. Gândesc mult, intens asupra fiecărui lucru, analizează tot ce cade în sfera interesului lor şi trag propriile concluzii, surprinzător de mature pentru vârsta lor, potrivit www.copilul.ro. Le plac jocurile riscante şi este bine să li se tempereze agresivitatea şi chiar brutalitatea de care dau uneori dovadă. Sunt foarte dotaţi pentru studiu şi ajung adesea primii în clasă, fără prea mari eforturi. Apreciază lecturile de orice fel, dar mai ales cărţile de aventuri ori de istorie, pentru că setea lor de cunoaştere este deosebit de mare.

Citește continuara pe Astrosens și află care sunt compatibilitățile zodiei Scorpion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel