Zodia care își va întâlni marea iubire luna asta

Ascendentul, horoscop
Horoscop. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, spune că nativii unei anumite zodii își vor întâlni jumătatea luna asta. 

Horoscop. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, spune că nativii unei anumite zodii vor cunoaște o persoană extrem de importantă în curând. 

”Cu Venus - Marte în Casa 8... trebuie explorat ce vă place. Puteți să aveți un interes spre spiritualitate. Puteți cunoaște o persoană uimitoare, o persoană la care nici nu v-ați gândit până acum! Dacă cunoașteți o persoană acum... vă ia mințile! Se poate întoarce o persoană din trecut. Folosiți săptămâna aceasta și lăsați restul lumii! Munca e pe locul doi. Petreceți, bucurați-vă, ieșiți în oraș”, a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, despre Capricorn și cei cu ascendent în această zodie. 

Horoscop, marți, 6 iulie 2021: 

Berbec - Astăzi vei fi mult mai pragmatic. Nu vei face nimic până nu vei fi sigur că vei obține ceva. Partenerul te poate supăra.

Taur - Vei munci dublu pentru absolut orice vei face. Pe moment, rezultatele nu se vor vedea, dar trebuie să ai răbdare.

Gemeni - Ceilalți nu te înțeleg, deși tu ai impresia că le oferi toate argumentele necesare. Vei avea de dus muncă de convingere cu toată lumea.

Restul previziunilor le puteți citi pe DC News.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel