Vrei concediu de iarnă în străinătate? ANUNȚUL lui Raed Arafat: „Vă spun foarte direct și sincer”

Schi. Foto: Pixabay
Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, dă o veste proastă celor se gândeau să plece în concediu, în străinătate, în iarna aceasta. 

Șeful DSU, secretarul de stat Raed Arafat a declarat că nu i-ar sfătui pe români să își cumpere concedii în străinătate din cauza lipsei de predictibilitate.

„Vă spun foarte direct și sincer: hai să ne uităm care e situația, nimeni nu știe ce va fi într-o lună, două, trei. Nimeni. Deci riscul este să-ți iei bilet, să plătești banii și în final să nu ajungi acolo, cine dorește să facă ceva mai bine rămâne în țară și organizează în țară, să putem ce putem organiza, dar riscul de a face planuri cu plecat în alte țări este unul semnificativ, fiecare face cum crede, dar trebuie să înțeleagă că există și riscul ca țara respectivă să impună restricții, nu neapărat România, și să nu poată să ajungă”, a spus Raed Arafat.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel