Un italian este acuzat că a primit salariu timp de 15 ani, fără să se prezinte la serviciu

Salon de spital    FOTO: pexels.com
Un italian a primit salariu timp de 15 ani, fără să se prezinte la lucru. 

Un angajat al unui spital din Italia este acuzat că nu s-a prezentat la lucru timp de 15 ani, deși era integral plătit, relatează BBC. Bărbatul ar fi încetat să se prezinte la spitalul Ciaccio din orașul sudic Catanzaro în 2005.

Acum este cercetat pentru fraudă, extorcare și abuz de serviciu, potrivit unor surse citate de Stirile ProTV. Omul a primit în total 538.000 de euro pe parcursul anilor în care nu ar fi lucrat.

Șase manageri de la spital sunt anchetați în legătură cu presupusul absenteism. Arestările sunt rezultatul unei anchete îndelungate ale poliției asupra absenteismului și a presupuselor fraude din sectorul public italian.

Angajatul era funcționar public și a fost repartizat la un loc de muncă în spital în 2005. În acest moment a încetat să meargă la muncă, au spus polițiștii. Poliția l-a acuzat, de asemenea, că l-a amenințat pe managerul său în încercarea de a-l opri să depună un raport disciplinar.

Managerul respectiv s-a retras ulterior, a adăugat poliția, iar absența sa continuă nu a fost niciodată observată de succesorul ei sau de resursele umane.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel