Trustul DC Media Group, mișcare nouă pe piața media. Elena Cristian: Iată secretul nostru! E ca la guvernare. Să înceapă Spectacola!
08 oct, 10:08
Trustul DC Media Group este în plină dezvoltare! Venim cu un nou site pentru dumneavoastră - platforma cu numărul 7 - Spectacola. 
Georgiana Ioniță și Elena Cristian. Foto: DC Media Group

Ce mai fac vedetele? Este răspunsul pe care îl veți afla dacă veți urmări noul nostru site. Actori, cântăreți, politicieni, celebrități autohtone dar și internaționale vor fi sub lupa Spectacola.

Vă prezentăm culisele celor mai importante evenimente din viaţa socială, politică şi mondenă. Pe www.spectacola.ro veți putea citi noutăți, interviuri, reportaje inedite și secrete din spatele cortinelor. 

Mai multe despre noul proiect al DC Media Group am aflat de la Georgiana Ioniță, redactor-șef al site-ului Spectacola, dar și de la Elena Cristian, manager de proiect.

Georgiana Ioniță: Sperăm să câștigăm votul publicului prin autenticitate și calitate

De ce Spectacola? Cum v-a venit ideea? Ce va aduce nou Spectacola pe piața mass-media online?

Spectacola cuprinde toate elementele care ne rup cumva din ritmul cotidian. Spectacola înseamnă muzică, teatru, cinematografie, personalități de marcă, dar și culisele evenimentelor. Ideea acestui proiect vine din dorința de a oferi publicului o opțiune de divertisment într-un moment în care piața media este supraaglomerată, iar calitatea este precedată de cantitate. Sperăm să câștigăm votul publicului prin autenticitate și calitate. De asemenea, având în vedere vremurile pe care le traversăm, vrem să credem că punem și noi umărul la susținerea unor industrii greu încercate în această perioadă.

Ce își propune să facă diferit Spectacola, aflați pe DC News. 


Ştiri Recomandate

Strategia de vaccinare anti-COVID, discutată în CSAT
Distanțarea socială: cum afectează creierul
RAPORT UNOPA: Pacienții cu HIV, grav afectați de criza COVID-19
Dr Mariana Mărdărescu. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
HIV, un virus parșiv. Cum se adaptează el la medicamente
DELAMANIDUM - prospect
CARMUSTINUM - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri