Trei surori minore din Iași, la un pas de moarte. Bunica le-a spălat pe cap cu o substanță toxică folosită la oi
05 iun, 20:23

Pacient
Cazul dramatic de la Brașov de săptămâna trecută era la un pas să se repete la Iași, unde trei surori din satul Jigoreni, în vârstă de 6, 8 și 11 ani, au fost la un pas de moarte, astăzi, după ce bunica lor, care băuse, le-a spălat pe cap cu o substanță extrem de toxică.

Trei surori minore care locuiesc în localitatea Jigoreni din comuna Țibănești, județul Iași, și pe care bunica loc a încercat să le scape de păduchi, au fost la un pas de moarte pentru că bătrâna a folosit o substanță toxică pentru oameni, destinată oilor.

Bătrâna, aflată sub influența alcoolului, le-a luat pe cele trei copile în vârstă de 6, 8 și 11 ani și le-a spălat pe cap cu soluția toxică.

La scurt timp, fetele au început să se simtă rău, iar familia a sunat de urgență la 112.

Medicii SMURD le-au explicat oamenilor să le spele pe cap cu apă și săpun, de mai multe ori, pentru a îndepărta soluția chimică, până la sosirea echipajelor de urgență, notează Antena3.

G Ad:

La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD, dar și o autospecială de transport victime multiple. Copilele au fost transferate la spital, iar bunica lor este audiată de polițiști.

În urmă cu numai o săptămână, alte trei surori au murit în satul Ungra din județul Brașov, după ce mama lor le-a spălat pe cap, pentru a le scăpa de păduchi, tot cu o substanță toxică folosită la oi.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri