Cum poate stomacul să fie cheia...
Raed Arafat: avem un vid legislativ acum. E o problemă: CITEȘTE MAI MULT
Raed Arafat, explicații despre cum se raportează zilnic numărul cazurilor de noi infecții: CITEȘTE MAI MULT
Ministrul Sănătății, despre pacienții cu COVID-19: „au acest drept”: CITEȘTE MAI MULT
MAE: 28 de români care lucrează în Marea Britanie, infectați cu COVID-19: CITEȘTE MAI MULT
Traumatisme suferite la munte: salvamontiștii au intervenit în două cazuri, în doar câteva ore: CITEȘTE MAI MULT
Ecocardiografia cu dobutamină, ce este și când e indicată: CITEȘTE MAI MULT
Paracetamol cu urme de substanțe cancerigene: unde a fost descoperit: CITEȘTE AI MULT
CIUMĂ bubonica: Un copil de 15 ani din Mongolia a murit. În SUA, o veveriţă a fost testată pozitiv: CITEȘTE MAI MULT
Centrul Drive Thru OK Medical SARS-CoV2 din Băneasa triplează capacitatea de recoltare. Rezultatele, în limba ENGLEZĂ: CITEȘTE MAI MULT
Starea de alertă: se va prelungi sau nu după data de 16 iulie: CITEȘTE MAI MULT
Activitatea Secției Consulare a Ambasadei României la Washington, suspendată: un angajat, depistat cu COVID-19: CITEȘTE AI MULT
Dieta care îți scurtează viața. CE să NU mănânci zilnic - Alimentele ultra-procesate îți pun nu doar silueta în pericol, ci și viața. Riscul de deces a crescut dramatic la persoanele care au consumat mai multe mese din aceste alimente, zilnic, arată un studiu. CITEȘTE MAI MULT.
Pandemia din 1918, avertisment: "Porți mască sau intri la închisoare" - O presupusă imagine din 1919 arată cum se făceau campaniile de responsabilizare a populației în timpul pandemiei din acele vremuri. CITEȘTE MAI MULT.
Osteoartrită, un nou medicament opioid ce încetinește progresia bolii - Un nou medicament opioid ar încetini progresia osteoartritei și nu ar crea dependență. CITEȘTE MAI MULT.
Ce să mănânci ca să te hidratezi - Sunt alimente care ne hidratează în timp ce le consumăm. Și nu e vorba de apă. CITEȘTE MAI MULT.
Câți diabetici are România? Dr Simona Carniciu explică - Medicul diabetolog Simona Carniciu a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate despre diabeticii din evidențele medicilor de familie, dar și despre cei care nu sunt încă diagnosticați. CITEȘTE MAI MULT.
Creierul uman, activ și alert chiar și atunci când acționăm din reflex. Studiu - Creierul uman rămâne în continuare un mister pentru oamenii de știință. Cu toate astea, studiile încearcă să dezvăluie secretele funcționării acestui calculator complex. CITEȘTE MAI MULT.
De ce variază răspunsul creierului la alcool - Răspunsul creierului la alcool variază în funcție de preferințele individuale, susține un studiu. CITEȘTE MAI MULT.
Dieta cu pepene. Greșeala care te împiedică să slăbești - Dr. Luiza Pîrvu, Medic specialist Diabet zaharat, Nutritie si Boli Metabolice spune că pepenele poate ajuta la slăbit dacă îl consumăm în mod corect. CITEȘTE MAI MULT.
O formă unică și rapidă de regenerare a neuronilor răniți - Biologii de la Universitatea Bayreuth au descoperit o formă unică și rapidă de regenerare a neuronilor răniți și a funcției lor în sistemul nervos central. CITEȘTE MAI MULT.
Sindromul Stockholm, când victima dezvoltă atașament față de agresor - Colonel medic dr. Octavian Vasiliu, medic primar psihiatru, psiholog clinician specialist, psihoterapeut specialist, Secția Clinică Psihiatrie, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr.Carol Davila”, București, a explicat ce este Sindromul Stockholm și cum afectează acesta psihicul.
Dr Simin-Aysel Florescu, PROVOCARE pentru cei care nu cred în Covid-19: Hai cu noi în terapie intensivă - Simin-Aysel Florescu, medic primar boli infecțioase, a lansat o provocare pentru protestatarii care nu cred că există Covid-19. CITEȘTE MAI MULT.
Sindromul ”inimii frânte”: mai multe cazuri în pandemia COVID-19 - Cazurile de sindrom al ”inimii frânte” - cardiomiopatie de stres - au crescut în timpul pandemiei COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.
Înălțimea, indicator de obezitate - Copiii care sunt relativ înalți pentru vârsta lor au un risc mai mare de a dezvolta obezitate, susține un studiu. CITEȘTE MAI MULT.
Obezitatea, ce boli produce în organism: de ce creează dificultăți de respirație - Obezitatea produce o serie de afecțiuni în organism, fiind recunoscută ca o afecțiune cronică evolutivă. CITEȘTE MAI MULT.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Cum poate stomacul să fie cheia...
Știai că una din trei femei din...
Ce înseamnă dacă ai un gust amar în...
Primul semn al unui AVC care îți...
Această infecție tăcută crește riscul...
Țiuit în urechi, oboseală sau...
Autofagia, procesul natural de...
Descoperă temperatura ideală pentru...