Theo Rose, SPERIATĂ de problemele cu care a rămas după infecția cu COVID-19

Theu Rose
Theo Rose a mers de urgență la medic, speriată de simptomele rămase după infecția cu COVID-19. Ce i-au spus doctorii?

Theo Rose a avut COVID-19  de două ori și s-a speriat îngrozitor. Artista a mai fost infectată anul trecut, în luna noiembrie. 

În urmă cu câteva săptămâni, Theo Rose a fost confirmată cu COVID-19 pentru a doua oar. Ea le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că de câteva zile se simțea rău, avea simptome de răceală, mai exact. Motiv pentru care, și-a făcut mai multe teste rapide de depistare COVID-19. Două dintre acestea au ieșit negativ, însă al treilea, efectuat noaptea trecută, a ieșit pozitiv. Ulterior, vedeta a mers și la un centru de testare PCR, unde i-au fost prelevate probe pentru testare. 

Chiar dacă s-a recuperat complet, aceasta s-a speriat din cauza unei dureri în piept, asociată cu tuse. Artista s-a gândit la ce este mai rău și a decis să meargă la medic pentru un consult mai amănunțit.

Citește continuara pe Spectacola și află ce i-au spus medicii după ce s-a prezentat la consult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel