Tânără care s-a filmat în timp ce înțeapă prezervative într-un supermarket. Dr Vasi Rădulescu: Ține de legile imbecilității umane

Print screen tânăra care înțeapă prezervative
Din dorința de a căpăta notorietate pe TikTok, o tânără inconștientă s-a filmat în timp ce înțeapa prezervative într-un magazin din Sibiu. Compania care deține supermarketul cere anchetă, iar medicul Vasi Rădulescu taxează gestul tinerei. 

Adolescenta a publicat pe contul ei de pe platforma Tik Tok un clip în care se vede cum înțeapă cu un ac de siguranță un prezervativ. În video se aude cum tânăra povestește că a luat cutia din rafturile de lângă casele de marcat ale magazinului și s-a dus la un alt raion ca să facă tâmpenia, pentru a nu fi văzută de angajații magazinului.

La un moment dat, tânăra ia un ac de siguranță și înțeapă un prezervativ, punându-l apoi la loc, în cutia sa. „Unul din trei. Care-i șansa”, spune cu nonșalanță tânăra. 

În cadrul următor, ea este filmată cum pune înapoi, la raft, cutia desigilată de prezervative în care se află prezervativul înțepat. Fapta reprobabilă s-a întâmplat într-unul din supermarketurile Auchan din Sibiu, notează Radio DC News

 

Reprezentanții lanțului de magazine au transmis un comunicat în care condamnă gestul, confirmă că au fost verificate toate produsele din categoria respectivă și că au fost puse afișe de atenționare în magazinul din Sibiu, acolo unde a fost făcută filmarea.

Rreacția companiei și ce au de gând să facă reprezentanții acesteia contra tinerei inconștiente aflați aici. 

Gestul tinerei este condamnat și de medicul Vasi Rădulescu. Acesta spune că fapta ține de „Legile imbecilității umane”.

„Uneori îmi e aproape imposibil să mai înțeleg lumea în care trăim. Pentru o tânără a fost extrem de cool să ia o cutie de prezervative, să le găurească și să le pună la loc, filmându-se pentru TikTok. Foarte amuzant, conținut inedit, audiențe, reacții, totul grozav.

Imaginați-vă că sunteți în cuplu și, din X motive, nu vreți un copil acum. E alegerea voastră. Aveți ghinionul să nimeriți cutia de prezervative găurite și femeia rămâne însărcinată. Poate să păstreze sarcina și să se chinuie, neavând o situație propice pentru ea. Sau poate să facă un avort, lucru traumatizant. 
Totul pentru că unei adolescente i s-a părut interesant să facă așa ceva.

Sper să existe măsuri usturătoare în cazul ei. Pur și simplu nu ai voie să te joci cu așa ceva. Nici nu e joacă, ci o acțiune cu repercusiuni cumplite”, a scris dr Vasi Rădulescu, pe pagina sa de Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel