Surpriză FABULOASĂ pentru o mireasă. Mirele i-a făcut un cadou senzațional chiar la slujba din Biserică

Mireasa, înlăcrimată de surpriza pregătită de mire
Un mire a topit inimile din întreaga lume cu o surpriză încântătoare pentru mireasa sa, chiar în ziua nunții, când era la altar. Nunta s-a oprit pentru un moment înduioșător. 

Un mire i-a făcut miresei sale un cadou de nuntă inedit: cavalerii care au purtat inelele de nuntă și domnișoarele de onoare erau elevii tinerei care se ocupă de copii cu sindrom Down. 

Videoclipul, care a devenit viral, a surprins momentul în care brazilianul José Victor Flach și-a înduioșat mireasa, Cíntia, până la lacrimi cu gestul său emoționant.
José aranjase ca elevii tinerei mirese, care au sindrom Down, să fie cei care poartă verighetele, cavaleri și domnișoare de onoare, în ziua lor specială.

Băieții și fetele superbe sunt toți studenți ai Cíntiei, care este logoped.

Imaginile video arată că Cíntia se întoarce în timpul ceremoniei din Caxias do Sul pentru a vedea surpriza incredibilă. 

Vizibil copleșită de emoție, mireasa începe să plângă. Pe măsură ce cei șapte copii se apropie pe culoar, invitații la nuntă pot fi văzuți în picioare și făcându-le cu mâna copiilor adorabili.

Alaiul, condusă de un băiat mai în vârstă care ține de mână o micuță fetiță, ajunge lângă miri, care îngenuchiază lângă ei ca să-i salute și să-i îmbrățișeze. 

Haios, alaiul era încheiat de doi băieți adorabili care conduc pe culoar într-o mașină de jucărie.

Cuplul întrerupe ceremonia ca să îmbrățișeze și să discute cu micuții, 

Un moment deosebit de emoționant se petrece atunci când mirele dă noroc cu băiatul cel mare și acceptă o îmbrățișare dulce de la una dintre domnișoarele de onoare.

Vorbind despre momentul special, care a avut loc în martie anul trecut, Cíntia a spus că a fost copleșită de surpriză.

„A fost foarte emoționant pentru că l-am rugat pe preotul din biserică care ne-a căsătorit să mă lase să am alături copiii pe care îi aveam în cabinetul meu, dar el a spus că nu pot”, a explicat Cíntia, care a distribuit videoclipul pe Twitter și pe Instagram.

„În realitate, soțul meu îl rugase deja să spună asta, pentru că deja planificase surpriza cu preotul. Iubesc cu adevărat ceea ce fac și sunt norocoasă că pot să-i ajut să aibă o mai bună calitate a vieții. Cred că fiecare persoană are potențial. Trebuie să-i privim dincolo de dizabilitățile lor, astfel încât să îi putem ajuta să depășească barierele pe care le au în viață”, a explicat mireasa, conform 7news.com.au.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel