Soția lui Adrian Minune, operată de urgență în Turcia. Cati Simionescu a făcut un atac vascular
01 sep, 20:06

Cati și Adi Minune   Foto: Antena Stars
Soția lui Adrian Minune, a fost operată de urgență, în Turcia, după ce ar fi suferit un atac vascular în somn.

Soția lui Adrian Minune, Cati Simionescu, s-a simțit rău mai multe zile la rând și s-a prezentat la medic, dar se pare că nu a avut un diagnistic clar. Totuși, după câteva zile, Cati Somionescu a început să aibă arsuri în spatele capului, notează Antena 3.

Aceasta s-a gândit că respectivele arsuri ar fi fin cauza stresului și a oboselii, și nu le-a considerat ceva prea serios, însă în scurt timp situația s-a agravat. Cati s-a trezit din somn cu ochiul stâng închis, gura amorțită. Pentru că și-a dat seama că i se întâmplă ceva grav, soția lui Adrian Minune a sunat la 112. Era singură acasă, așa că sperietura sa a fost cu atât mai mare.

„Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam sa respir bine, ochiul stâng inchis, buza amortita, apoi totul s-a dus spre mana și piciorul stâng. Cu o zi înainte mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit ca ar putea ajunge la asa ceva. Mai vorbesc unele persoane ca am cancer și asa mai departe, însă nu este nimic adevărat”, a mărturisit Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, potrivit spynews.ro.

Soția lui Adi Minune a transferată la un spital din Turcia, unde a fost operată de urgență. Medicii care au supus-o unui tratament amănunțit i-au descoperit și un anevrism.

G Ad:

„În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme. Este vorba de un anevrism din cauza cărora faceam tensiune. Este practic ca o bomba cu ceas în organismul omului pe care dacă nu îl depisteazi poate fi fatal”, a mărturisit aceasta.

Ştiri Recomandate

Consumul de ciuperci pare să scadă riscul de depresie
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri