Situație CRITICĂ la Matei Balș. Sunt 24 de pacienți COVID-19 peste LIMITA Spitalului
27 noi 2020 / 22:15
Situație CRITICĂ la Institutul Matei Balș din Capitală: spitalul este sufocat de pacienți, la Urgență sunt acum 24 de pacienți peste limita maximă pe care o poate interna unitatea medicală, pentru că nu mai sunt paturi libere în saloane. 
Foto: Facebook / Constantin Vasile Ifteme

Situație CRITICĂ la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală. Conform Antena 3, la spital sunt 24 de pacienți peste limita maximă a spitalului, care au ajuns acolo „pe cale naturală”, adică nu au fost redistribuiți din greșeală ci au fost aduși direct, de ambulanțe. 

La Institutul Matei Balș se pot interna 250 de pacienți adulți cu COVID-19, după cum explica, în urmă cu câteva luni, medicul Adrian Marinescu. 

Zilele trecute, un pacient internat la Matei Balș a dat publicității imagini înfiorătoare: în spital pacienții sunt tratați pe holuri, întinși pe paturi de campanie sau pe scaune. 

De două zile,conform Bilanțului oficial, în România sunt internați la ATI 1.226 de persoane, în timp ce, per total, în spitalele COVID-18 și suport COVID-19 sunt internate 13.157 de persoane. 


Ştiri RecomandateIti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri